Dolar 32,1994
%-0.01
Euro 35,0191
%0.03
Altın 2.499,120
%-0.06
Bist-100 10.743,00
%0.93

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de CHP'li Başkan'dan ezber bozan çıkış!

İzmir'de CHP'li Başkan'dan ezber bozan çıkış!

CHP’nin Seferihisar’da gerçekleşen çalıştayında Tire Belediyesi’nin CHP’li başkanı Tayfur Çiçek’ten ezber bozan bir çıkış geldi. İzmir’de AK Partili Belediye Başkanları “Büyükşehir’den yeterli hizmeti alamıyoruz, ayrımcılık yapılıyor” eleştirisi yaparken, CHP’li Çiçek’in çalıştayda Büyükşehir Belediyesi’nin öncelikli olarak ve daha fazla yatırımı AK Partili belediyelerin olduğu ilçelere yaptığını ifade ederek isyan ettiği öğrenildi. İzmir’de CHP’li Başkan'dan

  • Ege Postası
  • 15.04.2015 - 12:29
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanlığı’nın Seferihisar’da düzenlediği milletvekili adayları, il yönetimi, ilçe başkanları ve belediye başkanlarının katılımıyla  gerçekleşen çalıştayda Tire Belediyesi’nin CHP’li başkanı Tayfur Çiçek’ten İzmir’de ezber bozan bir çıkış geldi.

İzmir’de AK Partili Belediye Başkanlarının “Büyükşehir’den yeterli hizmeti alamıyoruz, ayrımcılık yapılıyor” eleştirisi yaptıkları ortamda CHP’li Çiçek, Büyükşehir Belediyesi’nin öncelikli olarak ve daha fazla yatırımı AK Partili belediyelerin olduğu ilçelere yaptığını iddia etti.



ÖNCE BİZİM GÖZETİLMEMİZ LAZIM
Ege Postası’nın edindiği bilgiye göre Çiçek, çalıştada kendisine sıra geldiğinde kürsüde adeta isyan etti. Çiçek’in Büyükşehir Belediyesi’nin öncelikli olarak AK Partili belediyelerin bulunduğu ilçelere yatırım yaptığını ifade ettiği belirtildi. Çiçek’in toplantıda  “Büyükşehir Belediyesi neden önce CHP’li belediyelere değil de AK Partili belediyelerin bulunduğu ilçelere hizmet götürüyor.   Önce bizim gözetilmemiz lazım.Benim beklediğim asfalt ekibi Selçuk’ta… Neden önce Tire değil de Selçuk….Üstelik Torbalı’da Ödemiş’te de işler bitirilmiş. Seçim geliyor. Kuyruktayız, bekliyoruz. Bir türlü gelmiyor. Seçim yaklaşıyor buna göre bir planlama yapılmalıydı. Miktar olarak da bizden daha fazla yatırım AK Partili belediyelerin olduğu ilçelere yapılıyor.  Kaynaklarımız elimizden alındı. Mezarlıklar Müdürlüğü, itfaiye, İZSU’nun hem gelirleri  hem de araçları Büyükşehir’e geçti. Sadece çöp kaldı bize… Gelirimiz yok. Büyükşehir Belediyesi’nin bize maddi olarak destek olması gerekiyor” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

SEZER SAVUNDU
Çiçek’in konuşması esnasında birinci bölge toplantısında olan  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun salonda olmaması nedeniyle İZBETON eski Genel Müdürü, 2'nci Bölge milletvekili adayı Hüseyin Sezer söz alarak, “ Her ilçe bizim kendi ilçemiz gibi.. Sırayla hepsine hizmet gidiyor. Ayrım yapılması söz konusu değil” dediği belirtildi.

BAŞBAKAN’A ŞİKAYET ETMİŞLERDİ
AK Partili 7 belediye başkanı uzun süredir Büyükşehir Belediyesi’nden yeterli hizmeti alamadıklarını iddia ederek kamuoyunda seslerini yükseltmişlerdi. Başkanlar, İzmir’e gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu’na da hizmet alamadıkları ve ayrımcılık yaptığı gerekçesiyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu şikayet etmişlerdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.