Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir adayları tanıştı

AK Parti İzmir adayları tanıştı

AK Parti'nin 26 İzmir milletvekili adayı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ankara Arena Spor Salonu'nda yaptığı tanıtım toplantısına tam kadro katıldı. İzmir'in teşkilattan gelen adayları, Savcı Sayan, Ozan Ceyhun, Durmuş Boztuğ, Esra Aladağ, Hüseyin Kocabıyık, İbrahim Turhan gibi teşkilat dışından gelenlerle ilk kez biraraya geldi. AK Parti İzmir adayları tanıştı

  • Ege Postası
  • 15.04.2015 - 15:30
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun seçim bildirisini açıklayıp milletvekili adaylarını tanıttığı Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılan toplantı için 30 otobüs kaldırdı. İzmir'den bin 500 kişinin katıldığı toplantıya, 26 İzmir milletvekili adayı eksiksiz geldi.

"AK Parti İzmir adayı Sürekli: Ankara'da ki sesiniz olacağım" HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!!!

İzmir'in teşkilattan gelen adayları, Savcı Sayan, Ozan Ceyhun, Durmuş Boztuğ, Esra Aladağ, Hüseyin Kocabıyık, İbrahim Turhan gibi teşkilat dışından gelenlerle ilk kez orada buluştu. Başbakan Davutoğlu'nun İzmir İl Başkanı Bülent Delican'ı da fotoğraf çekimi için davet etmesi dikkat çekti.


Tanıtım toplatısının ardından milletvekili adaylarının seçim afişleri için Genel Merkez'de oluşturulan stüdyo ortamında fotoğraf çekimi yapıldı. İl Başkanı Delican, "Partinin seçim şarkıları ve vaatleri ile motivasyonu artmış, heyecanı katlanmış bir şekilde İzmir'e döneceğiz. Sürekli sahada olacağız. Yaptıklarımızı ve daha iyisini nasıl yapacağımızı anlatacağız. Adaylarımızı tanıtacağız. Çok sıkı çalışacağız" dedi. (Elif Demirci/DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.