Dolar 32,2008
%0
Euro 35,0239
%0.05
Altın 2.505,730
%0.2
Bist-100 10.739,00
%0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'de hedef büyüttü: 'Fırtına öncesi sessizlik'

MHP İzmir'de hedef büyüttü: 'Fırtına öncesi sessizlik'

Genel seçimler öncesinde AK Parti ve CHP'de giderek hareketlenen süreçte, MHP İzmir'de yaşanan sessizlik 24 Nisan'da adaylık sürecinin kesinleşmesiyle 25 Nisan'da bozulacak. Bu sessizliği 'fırtına öncesi sessizlik' olarak niteleyen MHP İzmir İl Başkanlığı Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, "AK Parti ve CHP 7 Haziran sabahı sürprizle karşılaşacak. Bizim hedefimiz İzmir'de 13 artı 13 milletvekili" dedi. MHP İzmir'de hedef büyüttü

  • Ege Postası
  • 15.04.2015 - 14:34
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - MHP İzmir İl Teşkilatı 24 Nisan'da kesinleşecek adaylık sürecinden sonra tüm adayların katılacağı, aday tanıtım toplantısını gerçekleştirecek. Genel seçime yönelik çalışmalarını sürdüren İl teşkilatı, bu tarihe kadar sahada vatandaşlarla ve ilçe teşkilatlarıyla görüşerek hazırlanan raporu çözüm önerileriyle birlikte 26 milletvekili adaylarının tamamına sunacak. MHP İzmir Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayit Şanlı, AK Parti ve CHP İzmir'de adayların açıklanmasının ardından başlayan hareketli süreç içerisinde, MHP'nin İzmir'de derin bir sessizlikten ziyade, derin bir çalışmanın olduğunu söyledi. 
30 İLÇEDE SAHA ÇALIŞMASI VAR 
İlçe örgütleri ve vatandaşların görüşlerini almak için sahada çalışmaların yürütüldüğünü ve AR-GE çalışmalarının 30 ilçe sürdüğünü ifade eden Şanlı, "Arge teşkilatımız yerel yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcılığımız, medya ve tanıtımdan sorumlu başkan yardımcımız, teşkilat başkanlığımız ve seçim ve hukuk işlerinden sorumlu başkan yardımcılığımızın sorumluluk alanında komisyonlarımızı topladık. Ar-ge teşkilatımız 30 ilçede şu anda tarama yapıyor. Hem ilçe örgütüyle hem de vatandaşlarla görüşerek ilçelerin problemlerini, taleplerini tespit edip, çözüm önerileriyle birlikte bir dosya hazırlayıp, 26 milletvekili adayımızın tamamına sunacak"  dedi. 
SESSİZLİK 25 NİSAN’DA BİTECEK 
Adaylarının çoğunun belirlendiğini ancak yasal süre olan 24 Nisan'ı beklediklerine dikkat çeken  Şanlı, “24’ünde adaylık sürecimiz kesinleşmiş olacak. O zamana kadar çekilenler, istifa edenler olabilir. Biz 25’inde Allah’ın izniyle tüm adaylarımızın katılımıyla tanıtım toplantısı yapacağız. Zaman ve yeri daha sonra açıklayacağız” şeklinde konuştu. 
HEM AKP HEM CHP’YE BÜYÜK ŞOK YAŞATACAĞIZ
Şanlı, milletvekili hedeflerini ise 13 artı 13 olduğunu ifade etti. En fazla aday parolasıyla çalışan AK Parti'nin ve CHP İzmir İl Başkanı Bedri 10 artı 10 olarak açıkladığı vekil hedeflerinin 7 Haziran gecesi hüsranla sonuçlanacağını öne süren Şanlı şunları söyledi: “İzmir'de MHP'ye teveccüh çok yüksek. CHP bunu fark etmiş olacak ki genel başkan İzmir'den aday oldu... CHP 10 artı 10 vekil demiş. Bizim hedefimiz her iki bölgede 13’er milletvekili çıkarmak. CHP artık başka illerden milletvekili toplasın. Biz hepsini alacağız. 7 Haziran akşamında CHP’ye de AKP’ye de büyük bir şok yaşatacağız." 
PROFESYONEL ÇALIŞIYORUZ
7 Haziran seçimlerini ülkenin varoluş veya yok oluş süreci olarak gördüklerini belirten Şanlı, gece-gündüz süren bir çalışma içerisine girdiklerini belirterek, "Arkadaşlarımız çok iyi hazırlanıyor. Genel merkezden bu konuyla ilgili eğitim alıp, günde en az beş ilçe ziyaret edilecek şekilde programlar ayarlanıyor. Arkadaşlara İki minibüs tahsis ettik. Profesyonel bir çalışma planlıyoruz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.