Dolar 32,2065
%-0.17
Euro 35,0713
%0.26
Altın 2.472,230
%1.06
Bist-100 10.159,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka'da  'kriz'  masaya yatırıldı

CHP Karşıyaka'da 'kriz' masaya yatırıldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ın katıldığı Mavişehir Meydanı'nın açılış töreni sonrası Kent Retorant'da gerçekleşen yemek sırasında mini bir zirve gerçekleşti. Karşıyaka CHP İlçe Başkanı Dr. Ali Karaege, İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Soydan, Gençlik Kolu MYK Üyeleri Nazlı Kiran, Nafer Çapan ve Erhan Çetin’le İlçe Gençlik Kolu Başkanı Mustafa Evsen yaklaşık 20 dakika süren bir toplantı gerçekleştirdi.Zirvenin gündem maddesi İlçe başkanlığı ile gençlik kolu arasında yaşanan ve saha çalışmalarına da yansıyan kopukluk oldu.

  • Ege Postası
  • 27.06.2013 - 15:03
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSi - Karşıyaka Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Mavişehir’deki 14 bin metrekarelik meydan ve rekreasyon alanı açılış törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ın yanı ısıra bir çok bürokrat da katıldı. Törenin ardından alanın yanında yer alan Kent Restorant’da yemek yendiği sırada mini bir zirvede gerçekleşti. Kalabalıktan uzak bir masada Karşıyaka CHP İlçe Başkanı Dr. Ali Karaege, İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Soydan, Gençlik Kolu MYK Üyeleri Nazlı Kiran, Nafer Çapan ve Erhan Çetin’le İlçe Gençlik Kolu Başkanı Mustafa Evsen yaklaşık 20 dakika süren bir toplantı gerçekleştirdi.

“ALTERNATİF GENÇLİK KOLU HAZIRLANMASIN”

Toplantının ana gündem maddesi gençlik koluyla ilçe yönetimi arasında yaşanan uyum sorunu ve Evsen’in ilçe yönetimi tarafından disipline gönderilmesi oldu. MYK üyelerinin Karaege’ye “Disiplin sürecinde yanlış yapıldı. Haksızlık var. Bunun bir an önce çözüme kavuşması gerek. Sahada gençlik kolu ve ilçe başkanlığı beraber değil. Siz hem ilçe başkanısınız hem de ağabey pozisyonundasınız. Karşıyaka CHP için çok önemli bir yer. İkilik yaratılmasın. Gençlik koluna alternatif hazırlanmasın. İyi bir gençlik kolu var. Uyumlu çalışırsanız her şey düzelir” dedikleri öğrenildi.

KARAEGE: BİRLİKTE OLMAYA İHTİYACIMIZ VAR
İlçe Başkanı Karaege’nin de “benim herhangi bir problemim yok. Gençlik kolu kendini dışarıda tutuyor. Bizim birlikte olmaya ihtiyacımız var. Karşılıklı yanlışlar olmuş olabilir ama hiçbir şey için geç değil” dediği öğrenildi.Yaklaşık 20 dakika süren görüşme sonrası Evsen ve Karaege’nin arasındaki soğuk rüzgarların azaltıldığı ve önümüzdeki günlerden itibaren daha uyumlu ve birbirlerinde haberdar bir şekilde çalışacakları belirtildi.

SÜREÇ NASIL GELİŞMİŞTİ
CHP Karşıyaka eski İlçe Başkanı Adnan Alabay’ın çete operasyonu kapsamında cezaevine girmesiyle başlayan olağanüstü kongre süreci ve sonrasında örgütte sancılı bir dönem yaşanmıştı. Yeni başkan Karaege’yle uyum sorunu yaşayan Kadın Kolları İlçe Yönetimi istifa etmiş, Gençlik Kolu Yönetimi’ninde istifa edeceği iddia edilmişti. Uzun zamandır gençlik kolu ve ilçe yönetimi saha çalışmalarında birbirinden kopuk çalışırken süreç içinde disiplin krizi de patlak vermişti.  Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in katılımıyla Bostanlı Altın Balık Restaurant’ta düzenlenen yemek sonrası Karşıyaka Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan ve sahada çalışan Cihan Türsen’e yakınlığı ile bilinen Bülent Ermiş ve beraberindekilerle, İlçe Gençlik Kolları Başkan
ı Evsen ve üyeler arasında bayrak toplama sırasında kavga yaşanmıştı.Evsen ve beraberindeki ilçe yöneticileri Burak İnanır ile Umut Karataş ilçe yönetimi tarafından disipline gönderilmişlerdi.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.