Dolar 32,1829
%0.09
Euro 34,8880
%-0.23
Altın 2.496,250
%-0.27
Bist-100 10.824,00
%-0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'de sandıklar açıldı!

CHP'de sandıklar açıldı!

CHP'de yapılan seçimlerde Akif Hamzaçebi ve Muharrem İnce koltuklarını korudu ve grup başkanvekilleri oldu. Engin Altay yeni grup başkanvekili oldu. Aday olan Emine Ülker Tarhan ise 5. turda seçimden çekildi.

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 13:46
ANKARA -  CHP TBMM Grubu, Meclis yönetimini belirlemek üzere toplandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında basına kapalı yapılan toplantıda, 3 Grup Başkanvekili, 9 Grup Yönetim Kurulu üyesi, 7 Grup Disiplin Kurulu üyesi ve 2 Grup Denetçisi belirleniyor. Ayrıca, Başkanlık Divanı'nda CHP'ye düşen 1 Meclis Başkanvekilliği, 2 TBMM Katip Üyeliği ve 1 TBMM İdare Amiri adaylığı için de seçim yapılıyor.

Grup Başkanvekilliği için yapılan seçimde 10 aday yarıştı. Mevcut grup başkanvekilleri Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin yanı sıra Konya Milletvekili Atilla Kart, Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ, Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, Sinop Milletvekili Engin Altay, Manisa Milletvekili Özgür Özel, Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Grup Başkanvekilliğine adaylığını koydu.

Yapılan seçimde Engin Altay, Akif Hamzaçebi ve Muharrem İnce grup başkanvekilleri oldu.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.