Dolar 32,2204
%0.21
Euro 34,9642
%-0.01
Altın 2.478,480
%-0.98
Bist-100 10.899,00
%0.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Buca'dan yaza merhaba yemeği!

CHP Buca'dan yaza merhaba yemeği!

CHP Buca İlçe Örgütü, yaza merhaba yemeğinde bir araya geldi. Buca Belediye Başkanı CHP'li Ercan Tatı’nın göreve yeniden talip olduğu Buca’da aday adayları da yemekte boy gösterdi. CHP Buca İlçe Başkanı Bekdaş Gül, “Aday adaylarına eşit mesafedeyim. Yakın zamanda aday adaylarını toplayıp kahvaltı yapacağım. Kimse kimsenin hakkında konuşmasın. Projelerini anlatsın”dedi. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ise, “İzmir’i zaten alacağız” diyerek 2014 için iddiasını ortaya koyarken,son günlerde CHP’ye ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na yönelik çıkışlarıyla ses getiren AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay’a da gönderme yaptı.

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 22:17
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ- CHP Buca İlçe Örgütü, yaza merhaba yemeğinde buluştu. Buca Gölet’te gerçekleşen yemeğe PM Üyesi Hüseyin Saygılı, Berrin Gürçay Dilekçi,CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi Nazlı Kiran, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Soydan, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Buca CHP İlçe Başkanı Bekdaş Gül,Menemen İlçe Başkanı İsmail Akıncı,Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin,EGE KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, CHP İzmir eski Milletvekili Ahmet Ersin, ANAVATAN Partisi eski İl Başkanı Yunus Yunusoğlu, DYP Genel İdare Kurulu eski üyesi Avni Özcan, CHP Buca eski ilçe başkanları, il yöneticileri ve partililer katıldı. Alandaki ‘Ne istiyoru? Özgürlük…Ne zama? Hemen Şimdi…Vermeyecekler…Alacağız!’ pankartı dikkat çekti. Gecede şarkılar ve türküler hep bir ağızdan okunurken halayda çekildi. 


ADAY ADAYLARI BOY GÖSTERDİ
Buca Belediye Başkanı CHP'li Ercan Tatı’nın göreve yeniden talip olduğu Buca’da aday adayları da yemekte boy gösterdi. Sahada aday adayı olarak çalışan, Necati İmam, Güngör Kaya,Oktay Gökdemir, Ali Rıza Kaya ve Ali Hıdır Uludağ da yemekte yer aldı. Çok sayıda meclis üyesinin de katıldığı yemekte geçtiğimiz hafta İl Disiplin Kurulu tarafından kınama cezası verilen ve 1 yıl boyunca seçme ve seçilme hakkını kaybeden meclis üyesi Osman Ergündoğar yemeğe katılarak dikkat çekti. Geçici ihraç cezası alan Emre Aykut ve Sevilay Dursun ise yemeğe katılmadı.

SAYGILI ‘ÇAPULCU ARKADAŞLARIM’ DİYE SESLENDİ
Konuşmasına partililere ‘çapulcu arkadaşlarım’ diye seslenerek başlayan PM Üyesi Hüseyin Saygılı, “ Çapulcu ifadesi artık siyasal literatürde en saygın yerini almıştır. Çapulcu denildiğinde haykıran boyun eğmeyen anlamı akla gelecektir. 11 yıldır siyasal iktidar demokrasiden ve onun birikimlerinden nasibini almamış bir yönetim sergiliyor. Bu açık bir şekilde gün yüzüne çıktı. Toplumu sürekli kutuplaştırıyorlar. Başbakan demokrasiden nasibi almadığını göstermiştir. Sürekli bağıran çağıran demokratik kazanımları hiçe sayan bir anlayışta. Bu çapulcular var oldukça AKP gidicidir. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” ifadelerini kullandı.



ENGİN: İZMİR’İ ZATEN ALACAĞIZ

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin partililere önemli mesajlar verirken sadece İzmir’den sorumlu olmamaları gerektiğini belirtti. “İzmir’i zaten alacağız” diyen Engin, “ Gezi olayları gösterdi ki AKP İzmir’de seçim kazanamaz.AK Parti İl Başkanı ‘burayı alacağız, CHP bunu aday yapmayacak’ diyor. Kimin aday olup olmayacağına CHP’liler karar verir. İlçe başkanımız önemli işler yaptı. Uzlaşmacı olmaya çalıştı. Bana kendisiyle ilgili şikayetler geliyor. Neden belediye başkanıyla il başkanıyla kavga etmiyormuş. Bu kadar kusur kadı kızında da olur” dedi.



GÜL:ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ İLE İLETİŞİM İÇİNDEYİZ

CHP Buca İlçe Başkanı Bekdaş Gül,konuşmasında yerel seçimler öncesi özellikle üniversitede okuyan gençlerle iletişim halinde olacaklarını belirtti. Üniversite gençliğine yönelik ciddi çalışma içinde olduklarını ifade eden Gül, “Gençlerle iletişim halindeyiz.9 Eylül Üniversitesinde örgütleniyoruz. Okullar açıldığında Eylül’de önemli işler yapacağız. Bu gençlerimiz seçimde oy kullanacaklar” dedi.

“ADAY ADAYLARINA EŞİT MESAFEDEYİM”
Belediye başkanlığı için aday adaylarının çok sayıda olduğu Buca’da bu yönde mesaj vermeyi unutmayan Gül, “ Aday adaylarına eşit mesafedeyim. Yakın zamanda aday adaylarını toplayıp kahvaltı yapacağım. Kimse kimsenin hakkında konuşmasın. Projelerini anlatsın” dedi. Gül sözlerini CHP’nin Buca’da 2014’te tekrar iktidar olacağı iddiasında bulunarak bitirdi.

TATI YAPTIKLARINI VE YAPACAKLAIRNI ANLATTI
Göreve geldiği günden buyana ilçede önemli projelere imza attığını ifade eden Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, “ Geldiğimizde 1.70 metrekareye düşen yeşil alanı 5 metrekareye çıkardık. İlçenin bir çok noktasına pazaryeri kazandırdık. Çok amaçlı hizmet binamız hazır. Genel Başkanımıza açtıracağız. Olimpik Havuzumuz da hazır. Kasaplar Meydanı Şirinyer Projesi görev süremizde bitireceğiz. CHP’yi Buca’da şaha kaldıran ilçe örgütüne teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.