Dolar 32,2194
%-0.07
Euro 34,6472
%-0.08
Altın 2.395,580
%0.1
Bist-100 10.239,00
%-0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bayraklı’da ikinci aday Mehmet Yılmaz oldu!

CHP Bayraklı’da ikinci aday Mehmet Yılmaz oldu!

CHP Bayraklı’da seçim yarışına girecek ikinci aday belli oldu. Geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan Samed Tekin’in ardından Mehmet Yılmaz da bugün ilçe binasında adaylık açıklaması yaptı.

  • Ege Postası
  • 26.02.2022 - 22:58

CHP Bayraklı İlçe Örgütü, 13 Mart günü yeni başkanını belirleyecek. Başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan ikinci isim Mehmet Yılmaz oldu. İlçe binasında gerçekleştirilen adaylık açıklamasına önceki dönem İlçe Başkanı Susmuş da katılım gösterdi.

Yılmaz adaylık açıklamasında, “Herkes önünü iliklesin, örgüt burada… Ben örgütü arayıp buraya davet etmedim çünkü baskılara maruz kalsınlar istemedim ama örgüt yine burada. Ben kimsenin ekmeğiyle oynanmasını, kimsenin ötelenmesini istemem asla istemem. Buna rağmen biz coşkuyu kongrede yaşayacağız, şölen, düğün yapacağız. Çünkü biz görev talep ediyoruz, biz partimizin iktidara yürümesini istiyoruz. Biz ülkemizi zulümlerden kurtarmak istiyoruz. Biz emperyalistlerin yaptıkları savaşlara ‘Hayır’ diyoruz. Biz barıştan, özgürlüklerden, biz özgür birey olmaktan yanayız, bizim derdimiz bu, bizim başka derdimiz yok. Bizim insanlarımız işsiz, öteleniyor, hor görülüyor, adalet ve hukuktan payını alamıyor. Biz bunların peşindeyiz. Biz Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak istiyoruz. Biz arkadaşlarımızla bunun çalışmasını yapıyoruz, örgütümüzün de böyle bir şeye çok susadığını gezdim ve gördüm” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.