Dolar 32,5608
%0.23
Euro 34,9608
%-0.03
Altın 2.448,850
%0.52
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°

Bornovalı centilmen Olgun Atila

Son yıllarda nüfusu günden güne artan ve fiziksel yapısı inanılmaz bir genişleme sürecine giren Bornova için, “Bu kent bizim evimiz.” Diyerek modern belediyecilik vizyonuyla hizmet üreten Bornova Belediye Baş-kanı Olgun Atila, büyük beğeni kazanan çalışmalarıyla gelecek vadeden genç bir siyaset adamdır.

Mitolojinin efsanevi ozanı ünlü Homeros’un memleketi, tarihi ve kültü-rel zenginliklere sahip Bornova’da abartısız, gösterişsiz, nezaketi elden bırakmayan, karşısındaki kim olursa olsun saygılı davranmasını bilen, belediye başkanlığı makamını güç gösterisine çevirmeyen duruşuyla farklılığını hissettiren Olgun Atila, Bornovalıların kendisine gösterdiği sevgiyi fazlasıyla hak eden bir belediye başkanıdır. 

İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği yaptığı dönemde de beyefen-di kişiliğiyle takdir edilen Sayın Olgun Atila,  halkın bütününü ilgilendi-ren önemli projeleri teker teker hayata geçirirken; bir yandan da eğitim, kültür, sanat ve spor etkinlikleri düzenleyerek, yaşlıların, gençlerin, en-gellilerin ve çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürmektedir.

Alışıla gelmiş politik yönelimlerden medet ummayan bir siyaset adamı profilini sergileyen Başkan Olgun Atila’nın, 2019 yerel seçimlerinde aday olması halinde yeniden Bornova Belediye Başkanlığına seçileceği-ne kesin gözüyle bakılmaktadır.

Bunu yalnızca ben söylemiyorum; 1956 yılında Makedonya’dan İzmir’e göç eden dostlarımızın yoğun bir şekilde yaşadığı, Balkan Orkestrası ve Bandosu’yla ünlü, İzmir yerel siyasetinin barometresi Çamdibi’ndeki halk da söylüyor… Ve diyorlar ki “O bir centilmen, o bir beyefendi.”