Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'deki arbedenin görüntüleri ortaya çıktı

CHP'deki arbedenin görüntüleri ortaya çıktı

CHP İzmir İl Kongresinde  partiden ihraç edilen Ozan Çelik’in açtığı “Kerbela şehitlerinden özür dile” pankartı sonrası çıkan arbedenin görüntüleri ortaya çıktı. Aksünger’in ilk sert tepkiyi veren taraf olduğu öğrenildi. CHP'deki arbedenin görüntüleri ortaya çıktı

  • Ege Postası
  • 09.01.2018 - 12:27

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP'nin Pazar günü gerçekleşen il kongresindeki arbedenin görüntülerinde, yeni detaylar ortaya çıktı.

Görüntülerde pankartı sahnenin sol köşesinden açan Çelik’i İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’ın hafifçe dokunarak uyarmasının ardından Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger’in sert bir şekilde tepki verdiği, ardından Çelik’i itekleyerek  bulunduğu yerden uzaklaştırmaya çalıştığı görülüyor. Aksünger’in sert tepkisinin ardından partililerin duruma tepki verdiği ve yumruklaşmaların yaşandığı dikkat çekiyor. 

Aksünger sosyal medya hesabından saldırının kendisine yönelik olmadığını ifade etmişti.

Aksüngerin açıklaması şöyleydi: “Bir yanlışı düzeltelim, bana herhangi bir saldırı yok. Partiden ihraç edilmiş bir kişi hem provokasyon yapıyor hem de vekilimiz Tacettin Bayır’a saldırıyor. Müdahale etmek durumunda kaldık. Bu bir provokasyon. Partili arkadaşlarımızdan bize sevgi olur, en küçük bir sert yaklaşım olmaz. Aramızda sıkı bir sevgi bağı vardır.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.