Dolar 32,2266
%0.06
Euro 34,7379
%-0.35
Altın 2.437,140
%-0.3
Bist-100 10.219,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşte yeni yönetimin ilk profili

İşte yeni yönetimin ilk profili

CHP İzmir İl Örgütü pazar günü yapılan 36. Olağan Kongrede Deniz Yücel ve 30 kişilik ekibini sandıktan çıkardı. 30 kişilik ekipte 9.9 kadın kotasına uyulurken yaş ortalaması ise 46 buçuk oldu. Yaş, eğitim, kota...

  • Ege Postası
  • 09.01.2018 - 10:13

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Yönetimi  seçimle pazar günü belirlendi. Sabaha kadar süren sayımlar sonrası İl Başkanı Deniz Yücel’in Mavi Anahtar Listesi’nde yazılan 30 kişilik yönetim kurulu üyeleri firesiz yönetime taşındı. Çarşaf liste ile yapılan seçimlerde en düşük oy alan yönetim kurulu üyesi, Binali Gül oldu. Gül, 279 delegenin onayını aldı. Yönetim kurulunda bir önceki dönemden 7 isim görevine kaldığı yerden devam edecek.

Yeni yönetimde kadın sayısı kotayı aşmadı. 30 üyenin 10’u kadın olarak belirlendi. Kadın üyelerin 3'ü ise yönetim kurulu üyeliğini önceki dönemden itibaren devam ettiren isimler oldu. İl eski Sekreteri Birgül Değirmenci, Fulya Türkelli ve Hande Deniz Şentürk yeni dönem de de görevlerine devam edecek.

EN GENÇ YİNE O

Listede en genç isim, bir önceki dönemde de en genç isim olan Hande Deniz Şentürk oldu. 1995 doğumlu Şentürk aynı zamanda üniversite öğrencisi.

EN YAŞLI KUMOVA

Yönetim kurulunun en deneyimli ismi ise Azmi Kumova. 70 yaşında il yönetimine giren Kumova partinin sevilen isimlerinden biri olarak ifade ediliyor.

BEKTAŞ GÜL’E TEŞEKKÜR

CHP İzmir İl Örgütü'nün yeni yönetiminde Buca İlçe eski Başkanı Bektaş Gül’ün serbest meslek sahibi oğlu Ulaş Gül de yer aldı. Gül dün sosyal medya hesabından babası merhum Gül’e teşekkür etti. 

ÜNİVERSİTE MEZUNU AĞIRLIKLI

Avukat bir İl Başkanı olan  Deniz Yücel’in ekibinde yine avukat olan 2 isim daha bulunuyor. Listede konservatuar mezunu Özkan Tice de dikkat çekiyor. Ayrıca yöneticilerin büyük bir kısmı üniversite mezunu isimlerden oluşuyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.