Dolar 32,2561
%-0.07
Euro 34,8599
%0.1
Altın 2.430,130
%0.21
Bist-100 10.086,00
%0.3

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de Yücel ve Gümrükçü'den örgüte ilk mesajlar

CHP İzmir'de Yücel ve Gümrükçü'den örgüte ilk mesajlar

CHP İzmir İl Kongresi geride kaldı. Büyük heyecana sahne olan seçimde 355 oy alarak zaferle ayrılan Deniz Yücel ile kongrenin kaybedeni Utku Gümrükçü ilk açıklamalarını sosyal medyadan yaptı. Yücel ve Gümrükçü'den kongre sonrası

  • Ege Postası
  • 09.01.2018 - 00:29

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Örgütü pazar günü sandık başına giderek yeni başkanını seçti. Günlerdir sonucu merakla beklenen kongrede Deniz Yücel ve Utku Gümrükçü yarışmış Yücel 355 oy alarak yeni il başkanı seçilirken rakibi Gümrükçü ise 234 oy da kalmıştı.

Kongre sonrası her iki isminde ne açıklama yapacağı partililer tarafından merakla beklenirken; hem Yücel  hem de Gümrükçü ilk açıklamalarını sosyal medya hesaplarından yaptı.

YÜCEL: HEPİMİZ İÇİN YENİ BİR GÜN

Çiçeği burnunda Başkan Yücel, seçim sonrasında ilk mesajını sosyal medyadan verdi.

Yücel şu ifadeleri kullandı; "Sevgili dostlarım, yoldaşlarım!  Dün hep birlikte muazzam bir il kongresi gerçekleştirdik. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Kongresi’nin İzmir’e, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Birleşerek büyüyeceğiz. Bugün hepimiz için yeni bir gün, yeni bir başlangıç olacak. Demokratik yarışımız, en özgün şekilde karşılığını vermiştir. Sen, ben yok, artık biz varız. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında, demokratik, özgür ve çağdaş bir Türkiye için 2019'a emin adımlarla ilerleyeceğiz. Kongremizde emeği gecen tüm örgüt emekçilerimize teşekkür ediyorum. İl yönetim kurulu üyelerimizi, il disiplin kurulu üyelerimizi ve kurultay delegelerimizi kutluyorum."

GÜMRÜKÇÜ: MAKAM MEVKİ DEĞİL...

Gümrükçü de ilk açıklamasını sosyal medya üzerinden yaparken şu ifadeleri kullandı; "Makam mevki değil, memleket sevdası ile çıktığımız bu yolda; bize inanan ve güvenen yoldaşlarımızla birlikte yürümeye ve örgütün sesini dosta düşmana duyurmaya devam edeceğiz. Seçilen İl Başkanımız Deniz Yücel'e ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum. Kongrede söz verdiğimiz gibi; 2019'daki büyük kavgada en ön safta yer alacağız... Sarayın saltanatına son vereceğiz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.