Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Olaylı kongrenin ardından... CHP'de iki istifa

Olaylı kongrenin ardından... CHP'de iki istifa

CHP’de olaylı geçen İzmir İl Kongresi’nin ardından sular durulmadı. Buca Belediyesi Meclis Üyesi Mahsun Vural ile Buca İl Delegesi Yrd. Doç. Dr. Oktay Gökdemir partiden istifa etti. Her iki isim de istifalarını sosyal medyadan duyurdu. Olaylı kongrenin ardından...

  • Ege Postası
  • 09.01.2018 - 00:01

Pazar günü yapılan kongrede İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun 'uzlaşı adayı' olarak önerdiği Deniz Yücel ile Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü yarışmış, Deniz Yücel yarışı 121 oy farkla kazanmıştı.

Zaman zaman tansiyonun yükseldiği kongrede yaptığı konuşmada Aziz Kocaoğlu'nu hedef alan ve sürece müdahalesini eleştiren Buca İl Delegesi Yrd. Doç. Dr. Oktay Gökdemir sert bir açıklamayla CHP'den istifa etti. 

Gökdemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada istifasını şu ifadelerle duyurdu:

"Bu patronaj ilişkilerini partide bitirmek için elimden geleni yaptım....Ama anladım ki beyhude yorgunluk...müthiş bir akıl tutulması...adam 2019 da koltuk değneği MHP’yi de yanına almış başkanlık seçimini ilk turda bitirecek biz 2019 da belediyeyi Aziz Kocaoğlu yönetsin derdine düşmüşüz...54 yaşındayım. ..30 yıllık öğretim üyesiyim...Bundan sonra karanlığa karşı bir akademisyen olarak mücadele edeceğim....An itibarıyla CHP'den istifa ediyorum...İstifa dilekçemi yarın hem ilçeme hem de genel merkeze göndereceğim....Saygılarımla...."

BUCA MECLİS ÜYESİ DE İSTİFA ETTİ

Buca Belediye Meclis Üyesi Mahsun Vural, sosyal medyadan yaptığı açıklamada partiden istifa ettiğini duyurdu.

Vural, “Kamuoyuna; Gördüğüm lüzum üzerine Cumhuriyet Halk Partisi Parti üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım saygılarımla Mahsun Vural” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.