Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP’de üye katılım harekatı; 1200 kişiye rozet

MHP’de üye katılım harekatı; 1200 kişiye rozet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı’nın bir süre önce başlattığı üye katılım kampanyası çerçevesinde Karşıyaka’da düzenlenen ve MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu’nun da katıldığı üye katılım töreninde bin 200 kişiye MHP rozeti takıldı. Tanrıkulu, Türkiye gündemini partisinin ve Devlet Bahçeli’nin belirlediğini belirterek, “Salı günü grup konuşmasında Liderimiz yol haritasını sunuyor. Siyaset o rota üzerinde ilerliyor. Bu sadece Allah rızası için siyaset yapmamızın sonucudur” değerlendirmesini yaptı. MHP’de üye katılım harekatı

  • Ege Postası
  • 09.01.2018 - 11:08

EGEPOSTASI-MHP Karşıyaka’da gerçekleşen törenle aralarında AK Parti ve CHP’lilerin de bulunduğu farklı sosyal ve meslek gruplarına mensup bin 200 kişi MHP’ye geçti. MHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği üye katılım törenine MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu ile 25’inci dönem İzmir Milletvekili Murat Koç da hazır bulundu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende ilçe teşkilatının faaliyetleriyle ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı. Ardından yeni üyeleri temsilen 120 üyeye rozetleri takıldı.

TANRIKULU: GÜNDEMİ MHP BELİRLİYOR, LİDERİMİZ YOL HARİTASI SUNUYOR

Partilerine katılan yeni üyelere kendisi de rozet takan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, artık Türkiye gündemini partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Salı günü gerçekleşen grup toplantısındaki konuşmalarının belirlediğini belirterek, bunun salt ‘Allah rızası için siyaset yapmalarının’ sonucu olduğunu söyledi:

“Ülkemizde uzun bir süredir gündemi MHP belirliyor. Salı günü grup konuşmasında Liderimiz yol haritasını sunuyor. Siyaset o rota üzerinde ilerliyor. Bu sadece Allah rızası için siyaset yapmamızın sonucudur.”

TANRIKULU: SÖZKONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, Türkiye’ye zarar vermek isteyen her unsurun karşısında olacaklarını vurguladığı konuşmasında, “MHP, ülkemize zarar vermek isteyen her unsurun karşısındadır. Bu vatan kurtuluş savaşında nasıl tek vücut olduysa bugünde aynı şekilde olmak zorundadır. Çünkü söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Devlet ve millet bütünleşmesi için elimize geçen tarihi fırsatların gereğini ülkemizin geleceği için yapıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz için dün ne yaptıysak, bugün de onu yapıyoruz, yarın da yapacağız. Bizler büyük bir aileye mensubuz Türk’üz, Türk Milliyetçisiyiz. Bu büyük milletin partisi olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin üç hilalli sancağını burçların en üst noktasına dikmek için son nefesimize kadar mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AKİF YILMAZ: PARTİMİZE HOŞ GELDİNİZ, ŞEREF VERDİNİZ

MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, “Lider Devlet Bahçeli önderliğinde devlet bekası ve millet geleceği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak Ülke çıkarları doğrultusunda siyaset yapan partimize hoş geldiniz, şeref verdiniz” temennisinde bulundu.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş da, MHP’de istifa depremi şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını, yalan haberlere başlattıkları üye katılım kampanyası ve törenleriyle iyi bir yanıt verileceğini belirtti.

NECAT KARATAŞ: PARTİMİZDE İSTİFA DEPREMİ DEĞİL KATILIM DEPREMİ YAŞANIYOR

İl Başkanı Karataş, MHP’de istifa depremi değil üye katılım rüzgarı başladığını kaydederek,

“Uzun süreden beri çeşitli basın ve medya kuruluşlarının yaptıkları MHP’de istifa depremi yalanı haberleri hepinizin malumudur. Çünkü aslı astarı olmayan, algı üzerine kurgulanan bu haberlere ne yazık ki bazı  çevreler itibar ediliyor bu haberleri de daha da çok yaymaya gayrette gösteriyordu. Biz de bugün buradan cevap veriyoruz, bir hafta öncesi Bayraklı İlçemizde istişare toplantısında yüzün üzerinde vatandaşımız partimize katıldı, cumartesi günü Kemalpaşa ilçemizde ise 300’ün üzerinde yeni üye katılımı yapıldı. Bugün Karşıyaka ilçemizde ise muhteşem bir üye katılımı yapıldı, Karşıyaka ilçemizde 1 Kasım 2015 tarihlerinden itibaren işe giriş ve çeşitli sebeplerle istifaların toplamı 67 kişi oldu. Karşıyaka ilçemize yeni katılan üye sayısı ise bin 200 kişi. Deprem var m? Var. Bu, MHP’de istifa depremi değil, katılım rüzgarıdır, katılım depremidir” diye konuştu.

KARATAŞ: PARTİMİZ MHP’Yİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

“Yalan yanlış haberlerle MHP aleyhine algıya oynayan bir takım basın ve medyanın, kalbi, vicdanı, ve güzü kör değilse bu muhteşem katılım haberlerini de yazmalıdır. Katılımlar sürecek, her ilçede katılım törenleri düzenlenecek. Partimize yönelik ilgiyi ve yönelişi herkes görecek. 2019 hedefimizi mutlaka gerçekleştireceğiz” diyen MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş,

“Lider Devlet Bahçeli dürüst, ilkeli Liderdir. Partimizin politikaları doğru politikalardır. Değerli arkadaşlarımız hoş geldiniz şeref verdiniz, doğru partiye geldiniz. Türk devleti ve Türk milletinin bekasının ve geleceğinin teminatı olan partiye geldiniz.  Şer güçlerin her türlü uğraşlarına rağmen yıkamadığı Türk Milletinin son kalesi Milliyetçi Hareket Partisi’ne geldiniz, hoş geldiniz şeref verdiniz. MHP sizlerle büyüyor. MHP sizlerin verdiği güçle 2019’da gerek mahalli idareler gerekse Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerindeki başarısıyla da bunu ispat edecektir. Partimiz MHP’yi izlemeye devam edin. Biz inandık, başaracağız” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.