Dolar 32,5761
%0.28
Euro 34,9512
%-0.06
Altın 2.444,780
%0.35
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Davutoğlu gazetecileri atlattı, twitterdan açıklama yaptı

Bakan Davutoğlu gazetecileri atlattı, twitterdan açıklama yaptı

Tatilini, ailesi ile birlikte Antalya’da geçiren Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Cuma'ya gidişini görüntülemek isteyen gazetecileri atlatarak, namazını bilinmeyen bir camide kıldı. Davutoğlu’ndan, Lübnan’da kaçırılan THY pilotlarıyla...

  • Ege Postası
  • 09.08.2013 - 15:49
Tatilini, ailesi ile birlikte Antalya’da geçiren Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Cuma'ya gidişini görüntülemek isteyen gazetecileri atlatarak, namazını bilinmeyen bir camide kıldı. Davutoğlu’ndan, Lübnan’da kaçırılan THY pilotlarıyla ilgili açıklama almayı planlayan gazeteciler, sonuç alamadı. Bakan, otele döndükten sonra twitterdan açıklama yaptı.

Antalya’da görev yapan gazeteciler, Cuma namazından önce Davutoğlu ailesinin konakladığı otel önünde beklemeye başladı. Otelden ilk olarak iki koruma aracı çıkarak gazetecileri şaşırtmaya çalıştı. Gazeteciler ise bakanı taşıyan otomobilin otelden çıkışı ile hareket etti. Gazetecilerin takip etmesini istemeyen korumalar basın araçlarının önüne geçerek takibi engelledi. Bakan Davutoğlu, Cuma namazını bilinmeyen bir camide kıldıktan sonra otele döndü. Gazetecilerin görüntü almasına istemeyen Bakan Davutoğlu ile korumaları, ayrı camilerde namaz kıldı. Namaz sonrası otele dönen Ahmet Davutoğlu’nun aracından inişi görüntülere yansıdı.

BAKAN TWITTER’DAN AÇIKLADI

Bakan Davutoğlu’nun twitterdan yaptığı açıklama şöyle: “Bayram sevincimize Beyrut’tan sabaha karşı gelen bir haber gölge düşürdü. THY pilotlarımızın, kimliği belirsiz kişilerce alıkonulması üzerine her kanaldan girişimlere başladık. Öncelikle olayı yaşayan kabin amiri Filiz Hanım'dan olayla ilgili bilgi aldım. Büyükelçiliğimiz Lübnan makamları ile ilk andan beri iletişim içinde. Lübnan Meclis Başkanı Sayın Berri ve Başbakan Sayın Mikati ile görüştüm. Daha önceki örneklerde olduğu gibi pilotlarımızı da sağ salim ailelerine kavuşturmak için her türlü gayreti gösteriyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.