Dolar 32,5690
%0.09
Euro 34,8864
%0.17
Altın 2.424,940
%0.07
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Erzurum İl Başkanlığı'nın bayramlaşma töreni

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı'nın bayramlaşma töreni

AK Parti Erzurum İl Teşkilatı tarafından Palandöken ilçesindeki Çeçenistan Parkı`nda bayramlaşma programı düzenlendi.     AK Parti il ve ilçe teşkilatları bayramlaşma töreninde bir araya geldi. İl Başkanı Murat Kılıç,...

  • Ege Postası
  • 09.08.2013 - 15:40
AK Parti Erzurum İl Teşkilatı tarafından Palandöken ilçesindeki Çeçenistan Parkı`nda bayramlaşma programı düzenlendi.

    AK Parti il ve ilçe teşkilatları bayramlaşma töreninde bir araya geldi. İl Başkanı Murat Kılıç, milletvekilleri Cengiz Yavilioğlu, Muhyettin Aksak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, teşkilat üyeleri, il ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katıldığı törende, davetlilere etli pilav ve ayran ikram edildi.

    Ev sahipliği yapan İl Başkanı Kılıç, Türkiye'nin Ramazan Bayramı'nı huzur içerisinde geçirdiğini söyledi. Kılıç, Türkiye'nin huzur ve refahından huzursuz olan odakların mevcudiyetine dikkat çekti. Ülkede muhalefet partilerinin halkı dışlayıp, Ergenekon terör örgütü ve Gezi Parkı eylemcilerini kendilerine dost edindiklerini ifade eden İl Başkanı, "Ülkede huzurdan rahatsız olan bir çok mihrak var. AK Parti milletle dost olurken, vatandaşla birlikte yürürken muhalefet partilerinin dostu Gezi eylemcileri ve Ergenekonculardır. Bunlarda dost, yoldaş bir muhalefet var maalesef ülkemizde. Meşhur bir ata sözümüzün de de belirttiği,"Dostuna söyle sana kim olduğunu söyleyeyim." dedi.

    YAVİLİOĞLU, BAŞBAKANI İTİBARSIZLAŞTIRMAK İSTİYORLAR

    AK Parti Erzurum Milletvekili, Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu üyesi Cengiz Yavilioğlu, ülkede bazı odakların Başbakan Erdoğan'ı itibarsızlaştırma istediğini iddia etti. Yavilioğlu, Başbakan'ı ve hükümeti yıpratmak adına ülke içinde ve dışında bazı odakların bulunduğunu dikkat çekerek, "Ne oldu da Gezi olayları oldu. Hükümet kime haksızlık adaletsizlik ette. Ya da ekonomi çok mu kötü durumdaydı. Hayır, sadece içerde bazı alçakların dışardakilerle işbirliği şer odaklı şirketlerin Başbakanı, hükümeti itibarsızlaştırma operasyonuydu." dedi. Yavilioğlu, 2014 yılının mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerin kritik önem taşıdığına da vurgu yaparak "Gelecek seçimler seçme ya da seçilme olayı değil, var olma ya da olmama meselesidir." diye konuştu.

Milletvekili Muhyettin Aksak ise Gezi Parkı olaylarına destek veren kişi ya da kurumların hükümet aleyhinde olduğunu dile getirerek, söz konusu eyleme destek verenlere ambargo uygulanması çağrısında bulunarak, "Gezi Parkı'na destek verenlere vatandaşlar olarak, AK Parti teşkilatları olarak ambargo uygulayalım. Milletin iradesine kimsenin ambargo koymasına izin vermeyelim. Tepkimizi demokratik bir eylemle ortaya koyalım." şeklinde konuştu.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler de çalışmaları hakkında bilgi verip, vatandaşların ve teşkilatın bayramını tebrik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.