Dolar 32,3257
%-0.1
Euro 34,8298
%0.11
Altın 2.388,180
%-0.36
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tatı  Karabağlar örgütünü ziyaret etti

Tatı Karabağlar örgütünü ziyaret etti

CHP İzmir Birinci Bölge Milletvekili aday adayı önseçim çalışmalarını Buca, Konak ve Karabağlar'da sürdürdü. Karabağlar CHP İlçe Başkanlığı'nın Aydın Erten Eğitim ve Toplantı Salonu'nda CHP'li üyelerle buluşan Ercan Tatı, parlamento çatısı altında gerçekleştirmek istediği çalışmaları anlattı. Ercan Tatı önseçim turunda

  • Ege Postası
  • 04.03.2015 - 13:37
Daha önce İl Genel Meclisi üyesi ve Belediye Başkanı olarak İzmir'e hizmet verdiğini belirten Ercan Tatı, CHP'nin ilkeleri ve Partinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimleri ışığında bir çalışma gerçekleştireceğinin de altını çizdi. 

Karabağlar Belediye Meclisi Eski Üyesi Uğur Yelekli ve Empati Sakatlar Derneği Başkanı Murat Pekdilber ve bir grup engelliyle buluşan Ercan Tatı, daha önce engellilere yönelik çalışmalarını anlatırken milletvekili olması halinde bu alanda yapmak istediklerini de paylaştı. Engellilerin sorunlarını dinleyen Ercan Tatı, Ardahan Hanaklılar Derneği gecesine de katıldı. Tatı buluşmalarında şunları söyledi: 

" İzmir'in ülke ekonomisinden daha fazla pay alması, yurttaşların aş ve iş kaygılarını gidermek için çalışacağım. AKP İktidarı bu ülkeyi 13 yılda karanlık ve sonu olmayan bir tünele soktu. Ama tünelin sonunda ışık artık görülmeye başlandı. Bu ışık Cumhuriyet’in ışığıdır. Halkımızla birlikte karanlığı yırtacağız. Ön seçimden çıkmam halinde seçilirsem zaten sesiniz olacağım. Ülkemizin tek gerçeği  CHP iktidarıdır. "

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.