Dolar 32,5818
%0.21
Euro 34,7982
%0.39
Altın 2.412,990
%-0.82
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ali Engin'den birlik mesajları

Ali Engin'den birlik mesajları

CHP İzmir 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Ali Engin, Mart ayı içerisinde yapılacak ön seçim öncesi çalışmalarına devam ederken, kendisi gibi aday adaylarına destek vermeyi de ihmal etmiyor. Engin'den aday adaylarına destek

  • Ege Postası
  • 04.03.2015 - 11:53
Programına CHP’nin üyeleriyle kahvaltıda buluşarak başlayan Ali Engin, daha sonra kendisi gibi 2. Bölgeden milletvekili aday adayı olmak için CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanlığından istifa eden Sinan Sarıküse’nin CHP İzmir İl Başkanlığında yaptığı basın toplantısına katıldı.
 
Sabah saatlerinde Karşıyaka Mavişehir’de CHP üyeleriyle kahvaltıda buluşan Ali Engin, 7 Haziran'ın önemine dikkat çekti. 3 yıllık İl Başkanlığı döneminde CHP’nin İzmir’de oy oranının artığını hatırlatan Engin, “İzmir daha fazla hizmeti hak ediyor. İnanıyorum ki 7 Haziran'da partimizin oy oranı artacak ve bir önceki dönemden daha fazla milletvekili çıkaracağız” dedi. 

Mart ayı içerisinde yapılacak ön seçime katılacağını belirten Ali Engin, kontenjan adayı olmanın demokratik olmadığını savunurken, mevcut vekillerin bir önceki seçimlerde kendilerine oy kullanamadıklarının altını çizdi. Engin, İl Başkanı olarak kendisine kontenjan hakkı istemenin etik dışı olduğunu söylerken,ön seçime gireceğini hatırlattı. 
 
EMEKLİYE BAYRAM İKRAMİYESİ
CHP’nin iktidar olması durumunda Türkiye’ye yeni bir ekonomi modeli getireceğini söyleyen Ali Engin,  “Ülkemizde yaşayan milyonlarca emekli vatandaşımız var. CHP olarak bu vatandaşlarımıza dini bayramlarda birer maaş ikramiye vereceğiz. Bunun tüm ayarlamaları ve kaynağı hazır ”dedi. Ayrıca parti olarak yoksulluğu bitirmek için çalışacaklarını söyleyen Engin,  AVM’lerin esnafı bitirme noktasına getirdiğini, bunun içinde gerekli önlemlerin CHP tarafından alınacağını söyledi.
 
Kahvaltıda parti üyelerinin desteğini alan Ali Engin, iktidar olabilmek için 7 Haziran'a kadar birlikte çalışalım çağrısı yaptı.
 
BİZ RAKİP DEĞİLİZ
Öğle saatlerinde CHP İzmir İl Başkanlığı'na geçerek, kendisi gibi 2. Bölgeden milletvekili aday adaylığını açıklayan, CHP İzmir Gençlik Kolları Eski Başkanı Sinan Sarıküse’ye destek verdi. Ali Engin, Sarıküse’ye başarılar dilerken şunları söyledi:
“Sinan kardeşime Ankara yolunda başarılar dilerim. Herkes şunu bilmelidir ki bizler rakip değil, CHP’nin birleştirici gücü altında bir araya gelmiş ve sadece CHP için çalışan partilileriz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.