Dolar 32,3405
%-0.06
Euro 34,8442
%0.15
Altın 2.389,390
%-0.31
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altan İnanç'tan yarımada turu

Altan İnanç'tan yarımada turu

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Altan İnanç ön seçim çalışması için yarımadayı gezdi. İlk olarak Karaburun’a uğrayan İnanç, burada CHP İlçe Örgütünde partililerle bir araya geldi. Altan İnanç'tan yarımada turu

  • Ege Postası
  • 04.03.2015 - 11:28
İZMİR - Karaburun İlçe Başkanı Ali Argon Kuleli, Karaburun Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve partililer tarafından ilgiyle karşılanan İnanç, İlçe Binasında gördüğü eski albümü incelerken duygusal anlar yaşadı. Partililerin desteklerini isteyip sorularını dinleyen İnanç, “Ön seçim bizim için büyük fırsat. Artık üyelerde mecliste doğrudan söz hakkına sahip olacak. Parti emekçilerini, parti kültürünü bilenleri ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin ideolojisini yansıtarak siyaset yapacak milletvekili adaylarını  meclise yollamalısınız. Sosyal demokrasi sizin seçimlerinizle büyüyerek ivme kazanacak” dedi.
 
Karaburun eşsiz doğasını ve temiz havasını fırsata çeviren İnanç, Karaburun  sokaklarını gezdi vatandaşlarla muhabbet etti.
 
BİRLİK MESAJLARI 
Karaburun’dan sonra rotasını Urla’ya çeviren İnanç, burada da ilk önce İlçe Örgütünü ziyaret etti. CHP Urla İlçe Başkanı Bahri Yalaz İnanç’ı karşılarken, İnanç’ın ziyareti dolayısı ile örgüt binasına onlarca partili uğradı.

 
Ülkenin içinde bulunduğu duruma sitem eden partililer, İnanç gibi emekçi isimlerin ön seçim fırsatını değerlendirerek bu gidişe bir dur demesi gerektiğini belirtti. Urla’lı üyelere fikir birlikleri olduğunu belirten İnanç “Sizin kararlarınız artık belirleyici olacak. Bu fırsatı en verimli şekilde değerlendirip, karşılıklı iletişim sağlayabileceğiniz aday adaylarını aday yapabileceksiniz. Sorunlar ve çözümler için birlikte çalışarak Sosyal demokrasiyi iktidar yapabilme fırsatını her damlasına kadar değerlendirmeliyiz. Ön seçimden kim çıkarsa küsmeden darılmadan CHP için 7 hazirana kadar omuz omuza vererek çalışmalıyız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.