Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Karaege'den Çiğli ve Bayraklı'ya çıkarma

CHP'li Karaege'den Çiğli ve Bayraklı'ya çıkarma

CHP eski İlçe Başkanı ve 2. Bölge Milletvekili aday adayı Ali Karaege’den Çiğli ve Bayraklı’ya çıkarma yaptı. Sorunları dinledi, halka seslendi

  • Ege Postası
  • 03.03.2015 - 14:02
İZMİR - Seçim çalışmalarına tüm hızı ile devam eden CHP 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Ali Karaege önce Çiğli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı'nı ziyareti etti. Esnaf odasının düzenlediği "Kanser ve tarama testleri" konulu konferansın ardından Bayraklı’nın Yamanlar Mahallesi'nde kahvehanede partililer ile bir araya gelen ve kalabalık bir partili topluluğuna seslenen Karaege, "İzmir’in dünya kenti, Türkiye’nin de dünyanın en üst sıralarında yer alan bir ülke olması için katkı koyacağız. Tüm yurttaşları kucaklayan bir siyasi anlayış ile davranmaya devam edeceğiz" dedi.

BAYRAKLI’DA İKTİDARIMIZ HERKESE ÖRNEK OLDU
Bayraklı’da CHP’nin iktidarda olduğu söyleyen Karaege sözlerine söyle devam etti:
"AKP Bayraklı’yı Karşıyaka’dan ayırırken, burada seçimi alacak gözü ile bakıyorlardı. Ancak; CHP burada seçimi kazanarak yerelde iktidar olmuştur. CHP’nin iki dönemdir Bayraklı’da yerel iktidar olmasını sağlayan Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın yaptığı çalışma bütün örgütümüze örnek olmuştur. Bugün Bayraklı’da CHP’liler olarak sokaklarda bu kadar rahat dolaşıyor ve kahvelerde böyle kalabalık olarak üyelerimiz ile bir araya geliyorsak, bunda yerel iktidarın başarısının büyük önemi var. Bu nedenle  ülkemizde yaşanan kötü gidişin son bulması ve vatandaşlarımızın refaha ulaşması için CHP’nin iktidar olması ve Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun Başbakan olması gerekiyor."   
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.