Dolar 32,5983
%0.38
Euro 34,7501
%0.05
Altın 2.497,650
%0.53
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşte AK Partili aday adayının temayül tahmini

İşte AK Partili aday adayının temayül tahmini

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Veysel Güldoğan’ın, temayül yoklamasının yapıldığı salonda yer alan, bire bir ölçülerdeki üç boyutlu fotoğrafı büyük ilgi uyandırdı. “Arkadaşımın sürprizi” diyen Güldoğan, temayülün ardından vakit geçirmeden seçim propagandalarına da hemen başladıklarını, daha önce gittiği ilçeleri, bu kez teşekkür amacıyla tekrar ziyaret edeceğini söyledi. İşte AK Partili aday adayının temayül tahmini

  • Ege Postası
  • 02.03.2015 - 16:10
EGEPOSTASI – AK Parti’nin hafta sonu yapılan temayül yoklamasında, partililerin büyük ilgi gösterdiği 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Veysel Güldoğan, teşkilatın kendisine teveccüh gösterdiğini, en kısa sürede teşekkür ziyaretlerine başlayacaklarını söyledi.
 
Veysel Güldoğan, temayül yoklamasının yapıldığı salonda, kendi boyunda, üç boyutlu fotoğrafıyla ilgi odağı oldu. “Arkadaşımın sürprizi” diyen Güldoğan, beraber il yönetiminde görev yaptığı arkadaşı, reklamcı Remzi Dinç’in, kendisine ait fotoğraflardan birini kendi boyunda, üç boyutlu olarak hazırlayıp sabah bizzat salona getirdiğini anlattı. Fotoğrafın bir hayli ilgi çektiğini kaydeden Güldoğan, ulusal basında da geniş yer aldığını anlattı.

Temayül yoklamasında teşkilatın kendisine teveccüh gösterdiğini, Küçük Menderes havzası, Bakırçay bölgesindeki ilçelerle metropoldeki Bornova, Bayraklı, Karşıyaka’da yaptığı çalışmaların sonuçlarını aldığını ve salonda kendisine büyük ilgi olduğunu anlatan Güldoğan,  “Tabii sonuçlar genel merkezde sayılacak. Beklentimiz ilk beş arasında yer almak. Genel merkez karar verilecek. Temayül sonuçlarının nasıl değerlendirileceğini bilmiyoruz” dedi.

 
TEŞEKKÜR TURU
Güldoğan, temayül sonrasında da ilçelere bir kez daha, bu kez teşekkür amacıyla ziyarete gideceğinin altını çizen Güldoğan, “Bize gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür edeceğiz.  Hem de partimiz adına sahada çalışmaya devam edeceğiz. Seçim propagandasına şimdiden başladık” dedi.
 
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.