Dolar 32,3869
%-0.29
Euro 34,7573
%-0.14
Altın 2.404,020
%-0.77
Bist-100 10.185,00
%1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türkbay'dan Karabağlar zirvesi

Türkbay'dan Karabağlar zirvesi

Cumhuriyet Halk Partisi’nde İzmir 1’in bölgeden milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Avukat Mehmet Türkbay seçim çalışmaları kapsamında Karabağlar’daki mahalle muhtarları ile buluştu. CHP'li Türkbay'dan Karabağlar zirvesi

  • Ege Postası
  • 02.03.2015 - 12:19
İZMİR - Karabağlar Belediyesi Uğur Mumcu Tesisileri’nde gerçekleşen kahvaltıya ilçede görev yapan 47 muhtar katılım gösterdi. Gerçekleştirilen organizasyonda mahalle muhtarlarının görüş, öneri ve sıkıntılarına kulak veren Avukat Türkbay, genel seçimler öncesinde partinin izleyeceği yol haritası hakkında bilgiler verdi, mahallelerden gelen talepleri değerlendirdi.
 
ÖN SEÇİM VE DEMOKRASİ VURGUSU
Ön seçim yarışı öncesinde muhtarlardan destek isteyen Türkbay, ilçe genelinde yapacağı seçim çalışmalarını ve programının detaylarını da aktardı. Belediye meclis üyeleri ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin de katılım gösterdiği buluşmada muhtarlara seslenen Avukat Mehmet Türkbay, CHP’nin ön seçim kararının parti içi demokrasiye büyük katkı sağladığını açıkladı.
 
“KARABAĞLAR VE İZMİR’İN TBMM’DEKİ SESİ OLACAĞIM”
Genel seçimlerde parti olarak var gücü ile çalıştıklarını ve Türkiye’nin içinde bulunduğu durum itibarı ile mutlak iktidar değişikliğine ihtiyaç olduğunu vurgulayan Avukat Mehmet Türkbay, siyasi tecrübelerini muhtarlara anlatarak milletvekilliği görevine talip olduğunu söyledi. Geçmişte İl Genel Meclisi üyeliği, Konak Belediyesi meclis üyeliği, CHP İl Yöneticiliği gibi görevlerde bulunduğunu hatırlatan Türkbay, muhtarlar ile gerçekleşen buluşmada şunları dile getirdi “Yıllarını Cumhuriyet Halk Partisi’nde vermiş biri olarak, bu partinin ev sahibi olarak, milletvekilliği görevine talip oldum. CHP’li olmak aile geleneğimizdir, emin adımlarla yoluma devam ediyorum. Gençliğini Karabağlar’da geçirmiş biri olarak, Karabağlar’ın sorunlarını bilen, ilçeyi ve halkı tanıyan biri olarak, seçim bölgemde önseçim hazırlıklarımı sürdürüyorum ve sorunların çözümü, mecliste sizlerin sesi olmak için bu göreve talip oldum. Öğrencilik yıllarımda, Karabağlar’ın inşaatlarında demir bağlayarak, inşaatlarda ter dökerek hayatımı kazandım ve okul giderlerimi karşıladım. Yıllarımı bu ilçeye vererek, sizler için çalışarak geçirdim. İlçenin her karışını gezmiş biri olarak, halkı tanıyan biri olarak diyorum ki, Karabağlar’ın Ankara’daki sesi olacağım. Halk ile birlikte siyaset yapacağım. Meclise gittiğim zaman da tıpkı şimdi olduğu gibi iki elinizle yakama yapışıp istediğiniz zaman beni bulabileceksiniz. Partimizin aldığı ön seçim kararı demokrasi adına çok önemli bir adımdır ve bir fırsattır. O yüzden halkın bu fırsatı kullanarak, ön seçimlerde kendilerini temsil edecek,her an ulaşabilecekleri ve hem kenti, hem de ilçeyi iyi tanıyan adaylara oy vermesini istiyoruz.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.