Dolar 32,5324
%0.14
Euro 34,9309
%-0.12
Altın 2.440,160
%0.16
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İnanç'a büyük destek

İnanç'a büyük destek

İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Altan İnanç hafta sonunu mesaisinin ilk gününü Narlıdere’ye ayırdı. Uzun yıllar Narlıdere ve Güzelbahçe’de siyaset yapmış olan İnanç sokakta yürümekte zorlandı. Narlıdere maratonu sonunda İnanç büyük destek topladı. Narlıdere'de Altan İnanç'a

  • Ege Postası
  • 01.03.2015 - 15:16
İZMİR - İnanç, Narlıdere maratonu öncesi İzmir Büyük Şehir ve Karabağlar Belediyelerinin Uzundere’deki kentsel dönüşüm etkinliğine katıldı. 32 hektarlık alanda yapılacak Uzundere kent dönüşüm bölgesinde ilk yıkım yağmur altında gerçekleştirildi. İnanç, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’yu Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinden dolayı tebrik etti.
 
DERNEKLER TURU
Uzundere Kentsel Dönüşüm etkiliği sonrası Narlıdere maratonuna başlayan İnanç, Eğitimciler Derneği Lokali’nde (Eğit-der) eğitimcilerle buluştu. Narlıdereli eğitimciler seçimler ve aday adaylığı sürecinde İnanç’a ve partiye  sonuna kadar destek verdi. EĞİT-DER’den sonra Erzincanlılar Derneği’nde(Erzinder) vatandaşla ve partililerle bir araya gelen İnanç, parlamenter sistemin geleceği için bu seçimlerin çok önemli olduğunu dile getirdi. Erzinder üyeleri İnanç’a sonuna kadar destek olacaklarını söyledi.
 
HEMŞEHRİ DESTEĞİ 
İnanç, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği yöneticileri ile de bir araya gelerek perşembe günü için randevu aldı. Tokatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma derneği ile maratonuna devam eden İnanç’ı hemşerileri çevreledi. Uzun süre İnanç’ı misafir eden tokatlılar, “İzmir’de aday adayısın ama  seçilirde kazanırsan biz seni tokat milletvekili olarak da sayarız haberin olsun” dediler. 
 
İnanç, İslim Derneği ziyaretinde de İslim kıraathanesinde  vatandaşları dinleyip sorularını yanıtladı. Son olarak Ordulular Derneğine uğrayan İnanç, yine büyük bir ilgi ile karşılandı. Dernek gezileri boyunca İnanç’ı dinlemek için tüm derneklerde  çok sayıda üye bir araya geldi.
 
Dernek gezilerini bitiren İnanç, CHP Narlıdere İlçe örgütüne yürüdü. Yol boyunca Narlıdere sokaklarında bir çok vatandaş İnanç’ı durdurarak selamladı. İnanç, CHP Narlıdere Parti Binasında çok sayıda partiliye seslendi. Ön seçim uygulamasının büyük parti için büyük fırsat olduğunu dile getiren İnanç, “Bu heyecanı enerjiye dönüştürerek CHP’yi ileriye taşımalısınız. 18 yıldır  ön seçime hasret kalmıştık. Ama şimdi meclise gidecek milletvekilleri üzerinde söz hakkınız var. 7 haziran seçimleri için parti’ye emek vermiş özveri ile çalışacak her zaman ulaşabileceğinizi düşündüğünüz aday adayını meclise yollayın” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.