Dolar 32,3260
%-0.48
Euro 34,7382
%-0.19
Altın 2.408,120
%-0.6
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sezer'den miting gibi ziyaret

Sezer'den miting gibi ziyaret

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Sezer, Bornova İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti, partililerle buluştu. Sezer, "İçinizden yetiştirdiğiniz, birlikte yol yürüdüğünüz yoldaşınız olarak ilk ziyaretimi Bornova İlçe Başkanlığına yapmak beni ayrıca mutlu ediyor. Birçoğunuzla aynı sokakta çalışıp aynı duvarlara afiş astık, partimiz ve ülkemiz için beraber ter döktük, o nedenle uzun uzun kendimi tanıtma gereği duymuyorum" dedi. Hüseyin Sezer'e Bornova'da büyük ilgi

  • Ege Postası
  • 02.03.2015 - 10:26
İZMİR - CHP’den 25. Dönem İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan İzbeton eski Genel Müdürü Jeoloji Mühendisi Hüseyin Sezer, ilk ziyaretini gerçekleştirdiği Bornova’da coşkulu bir kalabalık tarafından tezahüratlarla karşılandı. “Örgütün adayı” sloganları eşliğinde karşılanan ve gördüğü sıcak ilgiden son derece mutlu olan Sezer, “Adım adım iktidara yürüyoruz. Sevgiyle, bağlılıkla yürüdüğümüz bu yolda başarımızı kimse engelleyemez. CHP iktidara gelecek, ülkemiz üzerindeki kara bulutlar dağılacak ” dedi.

“Hüzeyin Sezer, Sizin Evladınız”
Seçim çalışmalarına ilçe örgütlerini ziyaret eden başlangıç yapan CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Jeoloji Mühendisi Hüseyin Sezer, Bornova ilçesi ziyaretinde CHP Bornova İlçe Başkanlığı binası önünde toplanan kadın erkek, genç yaşlı ve çocuklardan oluşan yüzlerce partili tarafından alkış ve tezahüratla karşılandı. Sezer’i bağırlarına basan Bornovalılar kendisi büyük ilgi gösterdi. Coşkulu kalabalığın “Örgütün adayı” sloganları eşliğinde hazırlanan platforma çıkan Sezer “Bornova ilçesi benim için çok önemlidir. Burada gözlerimi açtım dersem yeridir. Bornova Gençlik Kollarında genç yoldaşlarımla, arkadaşımla beraber partimizin mücadelesine büyük katkılar koyduk. Gün geldi, caddeler ve sokaklar boyunca afiş ve pankartlar astık, gün geldi kapı kapı bildiri dağıtıp partimize oy istedik. Büyük ve onurlu anılar içinde büyüdüğüm ilçemde kendi seçim çalışmalarımı başlatmış olmak benim için en büyük onur ve gurur kaynağıdır. Bu mücadele de sizleri çok seviyor ve kendimi sizlere, sizlerin yiğit yüreklerine emanet ediyorum. Sizden biri, sizin evladınız, kardeşiniz, yol arkadaşınız Hüseyin Sezer’e omuz vereceğinize, sahip çıkacağınıza gönülden inanıyorum” dedi.

“Önseçim Gücümüze Güç Katacak”

Sezer, büyük coşkuyla karşılandı ziyaretinde partililere yaptığı konuşmada, “Tek hedefim milletvekili olarak İzmir’imize, İzmirlimize hizmet vermek. Yüreğimde CHP’de sevgisiyle, Cumhuriyet sevgisiyle, halk sevgisiyle bu yola çıktım. Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önseçim kararıyla da bu yolda daha da güçlü olduk’ diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Siyasi yaşamım boyunca her zaman Türkiye’nin demokratikleşmesi ve bunun içinde CHP’nin iktidar olması için mücadele ettik. Bu mücadelemizde parti içi demokrasi mücadelemizi her zaman diri tutarak, her kurulda, her kongrede önseçim kararlığımızı dile getirerek önseçimin örgüte sinerji katacağını, hareket katacağını, heyecan yaratacağını ifade ettik. Şimdi ifade etmek gerekirse, 19 yıl sonra partimizin Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde iktidara koştuğu bir dönemde yapılacak önseçim partimizin gücüne güç katacaktır. Çünkü 90 yıllık çınarımız hangi beldeye, hangi ilçeye giderseniz gidin mutlaka orada örgütlüddür. Orada mutlaka bir örgüt emekçisi vardır. Bu çınarı ayakta tutabilmek adına gölgesi olmuş bu insanların, onların yetiştirdiği evlatlarının tüm üyelerim görüşünü almak, onlara, “adayınız kim olsun” demek gücümüze büyük güç katacaktır”

“Bornova’dan Yola Çıktım”

Seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren Hüseyin Sezer, Üyelerin katılımıyla hakim gözetiminde gerçekleştirilecek olan ön seçim öncesi gezilerini sürdüreceğini ve gitmedik örgüt sıkmadık el bırakmayacağını dile getirerek, “Genel Başkanımızın çok istediği önseçimi üyesinden partimizin her kademesindeki arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin ve büyüklerimizin katılımıyla gerçekleştireceğiz. Bu sadece Cumhuriyet Halk Partisine ait olan bir kültürdür. Baktığınız da göreceksiniz ki, CHP’nin 90 yıllık varoluşunda özveri vardır, vefa vardır mücadele vardır, vatan sevgisi vardır, halk sevgisi vardır. Ulu önderin Kuva-i Milliyeci ateşi vardır.  “6. Filoya defol” diyen Denizler’in yüreği vardır. İşçi sınıfının emeği vardır, gençlerin vatan sevgisi vardır.  Bu sevdayı dile getirmek için Bornova’dan yola çıktım. Dün olduğu gibi, bugünde inandığımız tüm değerlere sahip çıkma sözü veriyoruz. Yolum ve hepimizin yolumuz yolu açık olsun” dedi.

“7 Haziranda AKP Karanlığını Sandığa Gömeceğiz”

7 Haziran seçimlerinin ülkenin geleceği için önemli olduğunu dile getiren Sezer, “Şuan iktidarda olan güçler Cumhuriyet kazanımların teker teker değiştirme ve hesaplaşma amacındadır. Ancak buna dur deme vakti gelmiştir. Türkiye’nin bütün kazanımlarına ve Cumhuriyet ile demokrasinin temel değerlerine halk yeniden sahip çıkacak, 7 Haziran’da AKP hükümetini sandığa, bir daha çıkmamak üzere gömecektir. 7 Haziranda kurulacak CHP iktidarıyla yani halkın iktidarıyla ülkedeki kutuplaştırma siyaseti bitecektir. Başta laiklik olmak üzere, Cumhuriyetin tüm temel değerleri yeniden güçlü kılınacaktır. 7 Haziran’da sandıktan aydınlık günlerin, güzel günlerin halkın iktidarının ışığı tüm Türkiye’ye ve bölgemize yansıyacaktır” ifadelerini kullandı.


Hüseyin Sezer Kimdir'

1974 yılında Malatya’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği'nden mezun olduktan sonra Londra'da siyaset sosyolojisi üzerine eğitim gördü.

 Aynı yıllarda İngiltere genel seçimlerini yakında takip ederek, araştırmalarda bulundu.

1991 yılında, İstanbul Ümraniye'de SHP Gençlik Kolları ile başlayan siyasi hayatı, üniversite eğitimi boyunca öğrenci dernekleri ve gençlik federasyonlarında başkanlık yaparak devam etti.

Eğitim hayatından sonra, İzmir'e dönüşü ile birlikte CHP Bornova İlçe Gençlik Kollarına üye oldu, yöneticilik yaptı. 

8 Temmuz 2003 tarihinde "Temiz toplum, Temiz Siyaset" felsefesiyle parti içi demokrasi, ön seçim talebi ile gençlik kollarında görev yapan arkadaşlarıyla “Partimize Sahip Çıkıyoruz” sloganı doğrultusunda yapmış oldukları aktivitelerle parti tabanı ile kamuoyunun ilgisi ve takdirini kazandı.

2003 yılında CHP parti içi eğitimlerine katılarak ve parti eğitmeni olarak görev yaptı.

“Temiz Toplum Temiz Siyaset” mücadelesini geniş kitlelere katıldığı TV ve Radyo programlarıyla ulaştırdı. 

CHP örgütüne bağlılığını; 2002 – 2004- 2007 Seçim Komitelerinde aktif görev alarak ve 2009 yılında Gençlik ve Propaganda Koordinatörlüğü yaparak daha da pekiştirdi.

Tüm bu siyasi gelişmelerin yanında iş hayatında da başarılı ve dürüst kişiliği ile yöneticilerin ve halkın güvenini kazandı.

Hüseyin Sezer’in insanına ve İzmir’e duyduğu büyük bağlılık, 2000 yılında başlayan İzbeton Üretim Şefliği görevini, 2006-2009 yılları arasında Konak Belediyesi Şantiye Koordinatörlüğü’ne taşıdı.

2010 yılında parti örgütüne bağlılığı ve başarılı proje uygulamaları ile Büyükşehir Belediyesi Toptan Çözüm Proje Koordinasyonu görevine getirildi. İl merkezi ve ilçelerinde sorunları yerinde tespit ederek, hızlı çözümler sağlaması güvenirliliğinin boşa olmadığını bir kez daha kanıtladı.

12 Haziran 2011 yılında yapılan seçimlerde İzmir 2. bölgeden partimizin 12.sıra milletvekili adayı olarak gösterildi. “Gencin Adayı” sloganıyla seçim bölgesinde etkin bir çalışma gerçekleştirdi.

2011 yılında İzbeton genel müdürlüğüne getirildi. İzmir’in bütün şehir olmasıyla birlikte yeni bağlanan ilçe ve köylerin temel sorunlarını çözmek için büyük çaba sarf etti.

2011 yılından beridir hizmet verdiği İzbeton Genel Müdürlüğü’nden 10 Şubat 2015 tarihinde CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adaylığı için istifa etmiştir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.