Dolar 32,3106
%0.19
Euro 35,1105
%-0.03
Altın 2.303,090
%1.12
Bist-100 9,06
%2.83

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de siyasetin renkli yüzü

CHP İzmir'de siyasetin renkli yüzü

CHP İzmir’de aday adayı başvurusu yapan partililer önseçim öncesi seçim çalışmasına başladı. Siyaset, milletvekili aday adaylarının ilginç afişleriyle renklendi. CHP İzmir’de önseçim öncesi

  • Ege Postası
  • 28.02.2015 - 15:00
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP’nin İzmir’de milletvekili adaylığı noktasında önseçim kararı alması sonrası bir çok partili vekillik hayali kurmaya başladı. Aday adaylığı başvurusunu genel merkeze yapan partililer sandıktan çıkabilmek için alan çalışmalarına başladı.  Siyaset, milletvekili aday adaylarının ilginç afişleriyle renklendi.
 
İL BiNASINA ÇELENK
Aday adaylarının birbirlerinin adaylık açıklamasında yer almaları parti içinde ‘Fair-Play’i öne çıkartırken, bu anlamda en güzel adım Dikili Belediyesi eski Başkanı Osman Özgüven’den geldi. CHP’den İzmir İkinci Bölge Aday Adayı olan Özgüven, bir dönem il başkanlığı koltuğunda oturduğu il binası önüne üzerinde “Tüm aday adaylarına başarılar dilerim” yazılı çelenk bıraktı.

GÖKYÜZÜNDEN İKTİDAR MESAJI
CHP İl binasında birbirinden ilginç broşür ve afişlerde dikkat çekti. Bunlardan en ilginci CHP'den vekillik için yola çıkan Zeynep Tekin'in afişi oldu. Afiş fotoğrafında tayyörüyle bulutların üzerinden sol kolunu ve sol işaret parmağını havaya kaldırarak yukarıya doğru bakan Tekin, burada partinin oylarını artırarak iktidara geleceğinin işaretini verdiğini söyledi. 2011 genel seçimlerinde de milletvekili aday adayı olan Tekin, aday gösterilmeyince partinin İzmir İl Başkanlığı'na giderek, başvuru parasını geri istemişti.

KİM BU ADAY ADAYI'
CHP’de il binasına girişte yer alan aday adayı broşürleri arasında dikkati çeken bir başka isim ise Erdal Duman oldu. İzmir’den ikinci bölge aday adayı olan Duman, partinin il binasına neden milletvekili olmak istediğini anlattığı özgeçmişinin de yer aldığı 5 sayfalık aday adayı basın bülteni koydu.  Çalışmayı ellerine alan partililer aday adayının kim olduğunu birbirlerine sormak zorunda kaldı. Duman, üzerinde fotoğrafının da yer aldığı 5 sayfalık basın bültenine ismini yazmadı.

BABAYA VEFA
CHP’nin İzmir Birinci Bölge Aday Adayı  emekli askeri hakim Ergin Demir ise fark yaratan isimler arasında oldu. Bekar olan ve uzun yıllardır babasıyla birlikte yaşayan Demir, seçim broşüründe kendini “Pazarcı Niyazi Amcanın Oğlu” diyerek tanıttı. Demir, kendisini zor şartlarda okutup büyüten birlikte yaşadığı babasını 'es' geçmemiş oldu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.