Dolar 32,5114
%-0.09
Euro 34,9486
%0.34
Altın 2.436,150
%0.54
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Sezer'in Bayraklı ilçe başkanlığı ziyareti

CHP'li Sezer'in Bayraklı ilçe başkanlığı ziyareti

Chp İzmir 2. Bölge Milletvekili A.Adayı Hüseyin Sezer seçim çalışmalarına devam ediyor. Ardahan Hanaklılar Derneği Dayanışma Gecesi'nde Hanaklılarla bir araya gelen Sezer sabah ise Bayraklı İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. CHP aday adayı Hüseyin Sezer sahada

  • Ege Postası
  • 03.03.2015 - 11:32
Şirinyer Düğün Salonun'da düzenlenen Ardahan Hanaklılar Derneği Dayanışma Gecesi'nde İzmir'de yaşayan Hanaklılar ile bir araya gelen Hüseyin Sezer, etkinlik boyunca dernek üyeleri ile bolca sohbet etme, İzmir ve ülke gündemine dair fırsatı buldu.

Sezer,"İzmir'de memleketlerinin kültürlerini, birlik ve beraberliklerini devam ettirmek amacıyla böyle güzel etkinlikler düzenleyen  ve beni de bu güzel geceye davet eden tüm Hanaklılar Derneği üyelerine teşekkür ederim" dedi.



Salonlara sığmıyoruz!

Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper "Mecliste CHP 'nin kurumsal kimliğini öne çıkartarak iktidara giden yolda Hüseyin Sezer'in 2. Bölgeyi en iyi şekilde temsil edeceğine hiç kuşkumuz yoktur" dedi.

Sezer " 19 yıl sonra,ön seçimin parti içi demokrasiyi sağlayacağını ve ne kadar sinerji katacağını bu salon gösteriyor. 29 Mart'ta örgütün yüreğine,vicdanına kendimizi teslim ediyoruz ve bundan dolayı çok mutluyum,gururluyum" dedi.

Sözlerine devam eden Sezer " Haksızlıklara karşı diyoruz ki: 'Adalet İstiyoruz !' ve Türkiye'nin adalete ihtiyacı var. Türkiye'de adaleti sağlayabilecek, sosyal ve hukuk devletini kurabilecek tek parti de CHP'dir. CHP olarak inanıyorum, 7 Haziran'da iktidarda olacağız."

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hatice Tatlı da " Gençliğinden beri Hüseyin'i tanıyorum, kendisi siyaseten de büyüdü. Benim kriterlerime de uyuyor, örgüt tozunu da yuttu. Bizi en iyi şekilde temsil edeceğini düşünüyorum. Desteğim kendisiyle" sözklerini ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.