Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Fatih Filiz milletvekilliği için yola çıktı

Fatih Filiz milletvekilliği için yola çıktı

İzmir’de optik sektörünün önemli isimlerinden Fatih Filiz, CHP’den İzmir ikinci bölge milletvekili aday adaylığını açıkladı. Optik sektörünün önemli isimlerinden Filiz yola çıktı

  • Ege Postası
  • 03.03.2015 - 14:53
EGE POSTASI- İzmir ve Ege Gözlükçüler Derneği Kurucusu Fatih Filiz, CHP’den İzmir ikinci bölge milletvekili aday adaylığını açıkladı.

HERKESE EŞİT DAVRANDIM
Hem siyasette hem iş hayatında sloganının ‘Önse İnsan’ olduğunu söyleyen Filiz, “Hamalla, çiftçiyle, işadamlarıyla, bürokratlarla hep iç içe oldum. Herkese eşit davrandım. Mütevazi oldum. Siyasette bölgeciliği mezhepçiliği hep reddettim. Hepimizin kavgası da yolu da bir. Hedefimiz insanca yaşayabileceğimiz bir vatan” dedi.

ISLAK İMZAMLA SÖZ VERİYORUM
Milletvekili seçilmesi halinde öncelikle yapmayı düşündüğü çalışmaları anlatan Filiz, “ Esnaf kardeşlerimin sesi olacağım. Halkın içinde olup dertlerine çözüm arayacağım. Vekil olursam ulaşılamaz olmayacağım. İşsize iş aşsıza aş sağlamak için çalışacağım. Islak imzamla söz veriyorum. Karanlıktan kurtulmamız gerek. Bu yüzden kadın haklarını savunmalı, bilime önem vermeliyiz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ülkemizi hak ettiği huzura kavuşturacaktır” dedi.
 
İZMİR DOĞUMLU
1958 İzmir doğumlu olan Filiz,  evli ve 4 çocuk babası. 1972 yılından bu yana 42 yıldır esnaflık yapan Filiz, “CHP Karşıyaka İlçe Yönetimi’nde görev aldım. Sürekli partilimin yanında oldum. Görsel ve sosyal medyada yaptığım çalışmalarla partiye büyük katkı sağladım. Dar gelirlilere gözlük, göz ameliyatı iş desteğinde bulundum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.