Dolar 32,4662
%-0.06
Euro 34,8024
%-0.48
Altın 2.440,740
%0.19
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Serdar Sandal'dan nöbetçi vekil vaadi

Serdar Sandal'dan nöbetçi vekil vaadi

CHP İzmir Milletvekili 2.Bölge Aday Adayı serdar Sandal çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. CHP Kiraz, Tire ve Beydag ilçe örgütlerini ziyaret eden Sandal, vekil olması durumunda haftanın iki günü ilçelerde “nöbetçi vekil” uygulamasını başlatacağını söyledi. Serdar Sandal'dan ilginç vaat

  • Ege Postası
  • 04.03.2015 - 12:34
29 Mart'ta yapılacak ön seçim öncesi CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı Serdar Sandal, her gün ilçelerde üyelerle buluşuyor. Sandal, “7 Haziran günü yapılacak seçimler Türkiye’nin kaderinin çizileceği bir seçim olacak. 8 Haziran sabahı Türkiye CHP iktidarına uyanacaktır. Ve 8 Haziran sabahı yeni bir çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 8 Haziran sabahı,  özgürlüklerin daha fazla konuşulduğu bir dönemin başlangıcı olacak" dedi. 

“DEMOKRASİNİN ÖNÜ AÇILMIŞTIR”
CHP’de yapılacak ön seçime vurgu yapan Sandal sözlerine söyle devam etti:
"Genel Başkanımız Sayın Genel Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’de ön seçim kararı alarak parti içi demokrasinin önü açmıştır. Bundan sonra partimizde tabanın söz sahibi olduğu bir döneme giriyoruz. Daha önce Ankara’da genel merkezin koridorlarını aşındırıyorduk, şimdi ise partimizin sahibi olan üyelerimize giderek kendimizi anlatıyoruz. Bu CHP içerisinde bir devrindir. Buradan CHP Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu, MYK ve PM üyelerimize böyle bir karar verdikleri için teşekkürü bir borç biliyorum. Bu karar ile CHP iktidarının önü açılmıştır. Seçim sloganımda belirttiğim gibi “Halk kazanacak”.  Evet; bundan sonra parlamentoya gidecek olan vekilleri örgüt emekçileri seçecektir. Bu örgüt kendisine hizmet etmiş ve parlamentoda kendisini temsil edecek isimlere oy verecektir.

HAK EDENE OYUNUZU VERİN
Her dolaştığım ilçede bütün örgüt üyelerine aynı şeyi söylüyorum, burada tekrarlamak istiyorum, “bana oyunuzu verin demiyorum, örgüte ben hizmet etmişsem bana, benden daha fazla hizmet etmiş arkadaşım varsa ona oyunuzu verin. Hangi arkadaşımız seçilirse seçilsin ben kazanmış gibi arkasında çalışacağımı buradan taahhüt ediyorum. Bir diğer konu ise örgüt beni tercih ederse ve ben parlamentoya gidersem, size buradan söz veriyorum, haftanın iki günü ilçelerde “nöbetçi vekil” uygulamasını başlatacağım. Yani parlamentoda kalan zamanımı örgütümle birlikte onların sorunları çözmek için uğraşacağım."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.