Dolar 32,3618
%-0.37
Euro 34,7735
%-0.09
Altın 2.400,920
%-0.9
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tarafını göstermek için aday oldu

Tarafını göstermek için aday oldu

Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Balanlı AK Parti İzmir 1. Bölge milletvekili aday adayı oldu. Balanlı, tarafını belli etmek için AK Parti'yi seçtiğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 26.02.2015 - 16:52
İZMİR - Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Balanlı, partisinin İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında tarafını göstermek için AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu belirterek, şunları söyledi: 

"İçinde yaşadığımız tarihe not düşmek açısından bulunduğum dönem içerisinden nerede olduğumu, tarafımı belirtmek istediğim için AK Parti’den aday adayı oldum. Türkiye’nin yeni bir dile, yeni bir toplumsal sözleşmeye ihtiyacı var. Kan ve gözyaşı dolu olan insanlığa içi boşalmış ideolojileri ile verecek bir şeyi kalmamış olan dünyanın ise yeni Türkiye’ye ihtiyacı var. Amacımız, medeniyet iddiası ile yaşanılan gerçeklikten kopmadan insanlığa, dünyaya yol göstermek önderlik yapmak. Yeni Türkiye, insanlığın kurtuluş kalesi olacak. İnsanlığa adaleti, merhameti ve barışı teklif edeceğiz. Her şeye ve herkese karşı adalet ile yaklaşan bir dünya istiyoruz. Siyahı beyazı, Türk’ü Kürt’ü, Arap’ı, Acem’i ya da sağlıklısı hastası, engellisi olmayacak. Yalnızca Türkiye’nin değil tüm mazlum milletlerin doğal lideri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, dünya beşten büyüktür diyeceğiz. Bu nedenle yeni Türkiye için yeni Anayasa mutlaka yazılmalıdır. Çözüm sürecini başarmış olan yeni Türkiye'nin önünde hiç bir engel kalmayacak ve başkanlık sistemi ile devletin hantal yapısına son verilecek, yönetimde istikrar sağlanacaktır."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.