Dolar 32,3768
%0.18
Euro 35,0120
%-0.15
Altın 2.324,140
%0.16
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kadir Sinan resmen yola çıktı

Kadir Sinan resmen yola çıktı

CHP’den 1’inci Bölge Milletvekili Aday Adayı olmak için örgüt tabanının görüşlerini alan İşadamı Kadir Sinan gelen olumlu tepkiler sonrası CHP Genel Merkezi’ni ziyaret ederek aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Kadir Sinan başvurusunu yaptı liyakat uyarısında bulundu

  • Ege Postası
  • 26.02.2015 - 16:11
İzmir Büyükşehir ve Karabağlar Belediyesi Meclisi eski üyesi işadamı Kadir Sinan, CHP ilçe örgütleri ve parti tabanı ile uzun süredir sürdürdüğü istişarelerin sonunda resmen aday adayı olarak yola devam etme kararı aldı. Bugün CHP Genel Merkezi’ne giden Sinan burada aday adaylığı başvurusunu yaparak resmi olarak seçim startı verdi. Yaklaşık bir aydır ilçe örgütlerini gezerek görüş alışverişinde bulunduğunu ifade eden Sinan, “Parti örgütümüzden şahsıma gelen olumlu tepkiler sonrası bu kararı aldım” dedi.
ÖRGÜTÜMÜZE GÜVENİYORUM
Daha önce bürolarda ofislerde adaylar türetildiğini ifade eden Sinan; “Yanlış süreçler yaşadık. Şimdide bu partide delege üye sayısı fazla olanların yine dışarı da restorantlarda cafelerde karar verme noktasında böyle ittifaklar çalışırsa bu ön seçimde beklediğimiz başarı zayıf olabilir. Bu konuda kesin çözüm kendimizi teslim ettiğimiz aday adayı olarak örgütlerimizdir. Ben aday adayı olurken ön seçim olduğu ve olacağı için aday adayı oldum. Ben örgütün kantarına çıkmayı onun vicdanına güvenmeyi onun adil davranışına inanmayı bir partili olarak her zaman söylüyorum. Ahbap çavuş ilişkilerinden çok örgütümüzün parlamentoda hakkıyla teslim temsil edebilecek aday adaylarımızın çıkması konusunda hakikatten işimiz çok zor. Allah yardımcımız olsun” diye konuştu.

LAİK SOSYAL DEVLET MÜCADELESİ İÇİN ADAYIM
Aday olma gerekçesini de açıklayan Sinan; “Yaşamın her alanında eşitliğin olduğu emekçilerin üreticilerin köylülerin kadının gençlerin aydınların sanatçıların engellilerin ve toplumun tüm kesimlerinin kucaklandığı laik sosyal bir hukuk devleti mücadelesini vermek için aday oldum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.