Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti aday adayı Orak'tan İzmirlilere söz

AK Parti aday adayı Orak'tan İzmirlilere söz

Haziran ayında yapılacak genel seçimler için AK Parti’den milletvekili aday adaylığını açıklayan İzmirli işadamı Abdullah Orak, İzmir’in birinci bölgesinden ziyade ikinci bölgesinde yapılacak daha fazla işin olduğunu belirterek “Çalışmak için ikinci bölgeyi seçtim” dedi. İkinci bölgede yapılması gereken çok hizmet olduğunu, bunların yapılmasına vesile olmak benim tek hedefim” dedi. AK Parti aday adayı Orak'tan İzmirlilere söz

  • Ege Postası
  • 26.02.2015 - 15:53
İZMİR - Geçtiğimiz hafta milletvekili adaylığını açıklayan Abdullah Orak, seçim bölgesi olan ilçeleri tek tek gezerek teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Şimdiye kadar AK Parti’nin Kiraz, Ödemiş, Tire, Bayındır, Karşıyaka, Menemen ve Kemalpaşa ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Orak, ilçelerle alakalı olarak Kalkınma Ajansının raporlarını ilçe başkanlarıyla değerlendirerek, bölgeyle ilgili olarak yapılması gereken hizmetler ve çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Seçim zamanına kadar, bütün ilçeleri tekrar tekrar ziyaret etmeyi planladığını anlatan Orak, seçimin kalbinin sahaya inmeden tutulamayacağının üstünü çizdi.

HEDEF 2023
Teşkilat üyelerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği Yeni Türkiye sürecinde aktif rol almak istediğini anlatan Orak,  “Çalışma hayatımın büyük bir bölümü İzmir’de geçirdim. Vakit artık İzmir’in geleceğine hizmet etme zamanıdır. Şayet görev verilirse İzmir’imizin siz değerli kardeşlerini Ankara’da temsil etmekten onur duyacağım” dedi.

Çalışma hayatı boyunca önüne koyduğu hedeflerini Allah’ın izniyle gerçekleştirme şansının nasip olduğunu ifade eden Orak, yönettiği şirketini Türkiye’nin dört bir yanına taşımanın verdiği özgüvenle siyasette elinden geleni yapacağını ifade etti. Hiçbir işimi şansa bırakmadım ve işimin başında oldum.  Şimdi de İzmir’in sorunları için tüm mesaimi harcamaya hazırım” dedi.
 
Ulaşılamayan, görülmeyen bir vekil olmak istemediğini ifade eden Orak, şimdiye kadar beni arayan kimsenin telefonunu açmamazlık yapmadım, bundan sonrada makamın bir öneminin olmadığını ifade ederek kendisinin ulaşılabilirliğini en üst seviyede tutmaya söz verdi. İzmir’de irtibat ofisi açarak, en az  ayda 1 defa ilçe başkanlarıyla istişare toplantısı yapacağını ve 2 ayda bir defa ilçelerin hepsini ziyaret edeceğine söz verdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.