Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Saygılı Başkent’ten yola çıktı: Önseçim yarışında O da var!

Saygılı Başkent’ten yola çıktı: Önseçim yarışında O da var!

CHP Eski PM Üyesi Hüseyin Saygılı Genel Merkez’e dosyasını teslim ederek aday adaylığı başvurusunu yaptı. Önseçime girecek Saygılı önemli mesajlar verdi. Saygılı Başkent’ten yola çıktı:

  • Ege Postası
  • 26.02.2015 - 01:59
İZMİR- CHP’de İzmir için alınan önseçim kararının ardından aday adaylığı için son başvuru tarihi olan 1 Mart öncesi heyecan artıyor. İzmir Örgütü’nden önemli bir isim daha aday adaylığını resmileştirdi. CHP Eski PM Üyesi Hüseyin Saygılı Genel Merkez’e başvurusunu yaparak önseçim yarışına dahil oldu.

Başvurusunun ardından Facebook sayfasından örgüte seslenen Saygılı önemli mesajlar verdi. İşte Saygılı’nın açıklaması:
CHP Genel Merkezi'nde, İzmir 1. Bölge "Önseçim"için Milletvekili Aday Adaylık başvurumu yaptım. Adaylığıma yönelik güven ve gücümü yıllardır emek verdiğim, dayanışma içinde olduğum, omuz omuza mücadele ettiğim siz sevgili partili arkadaşlarımdan almaktayım. Geleceğimize dair umudum var, umutlu olmak için nedenimiz var. Hep birlikte başaracağız. Hep birlikte otoriter AKP rejimine karşı mücadelemizi sürdürüp, geçit vermeyeceğiz!
Önümüzdeki yasama döneminde öncelikle;
AKP'nin toplumu ayrıştırıcı dili ve politikaları sonucunda bozulan birlik ve beraberliğimizin yeniden tesis edilerek iç barışın sağlanması,
Demokratik değerlerin yerleştirilmesi,
Güçlü bir sivil toplumun ve halkın karar mekanizmalarına katılımının güçlendirilmesi,
Temel hak ve özgürlüklerin güvence altına alınması,
Yoksulluğa dair yeni bir gündem yaratılması,
İşsizliği ortadan kaldırmak için çözümler üretilmesi,
Türk-Kürt ayırt etmeksizin hepimizin sorunu olan Kürt sorununun demokrat bir yaklaşımla, hep birlikte katılacağımız bir programı mümkün kılarak, hiçbir kimsenin özgürlüklerinden ödün vermeden çözülmesi için mücadele edeceğim.
Adaylık başvurusunda bulunan bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Ayrıca, bu arkadaşlarımızı birer rakip olarak değil, dayanışma içinde mücadelemizi güçlendireceğimiz yoldaşlarım olarak gördüğümü söylemeliyim. Bu çetin mücadele sürecinin, her türlü dayanışmanın ve en geniş cephe birlikteliğinin ortaya çıkacağı bir süreç olmasını dilerim.
Yığınla birikmiş sorunları çözmenin zor olduğunu düşünmüyorum. Bana göstereceğiniz desteğinizden dolayı şimdiden teşekkürlerimi bir borç olarak görüyorum. 30 yıldır mücadele yürüttüğüm partimde, hemen her kademede görev üstlenerek bu günlere geldiğimi biliyorsunuz. Parti Meclisi üyeliğim sırasında bana vermiş olduğunuz destekle ,bana verilen görevlerimin tümünü ve bütün sorumluluklarımı yerine getirdiğime inanıyorum. Her birinizin,desteğinizi esirgememenizi diliyor, sevgiler ve saygılar sunuyorum.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.