Dolar 32,4107
%0.16
Euro 34,7950
%0.01
Altın 2.397,990
%-1.02
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ve Alabay yola çıktı

Ve Alabay yola çıktı

CHP Karşıyaka İlçe eski Başkanı Adnan Alabay vekillik için yola çıktı. İlk ziyaretine devrim şehidi Kubilay'ın ilçesi Menemen'den başlayan Alabay, daha sonra Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'i makamında ziyaret etti. CHP Karşıyaka'nın eski Başkanı Alabay yola çıktı

  • Ege Postası
  • 23.02.2015 - 17:53
EGEPOSTASI-HABER SERVİSİ/ Partili büyüklerinden izin alarak yola çıktığını vurgulayan Alabay, "Ben ilk önce İzmir'de devrim şehidi Kubilay'ın ilçesi Menemen'den başlamak istedim. Tahir başkanımız beni sıcak bir ilgiyle karşıladı. Solculuğa çok önem gösteren biridir. Tecrübesiyle Menemen'de bayrağımızı her zaman dalgalandıran, ve gittikçe yükselten başkanımızdan da destek istedim. Göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ettim. Milletvekili aday adayı olarak yola çıktım. Diğer ilçlerimize de yarın itibariyle ziyarete başlayacağım. Büyüklerimizden izin alarak yola çıktım" diye konuştu. 

Alabay, "Üyelerimizden büyük ilgi görüyoruz. Inanıyorum ki emeğe çok önem veren üyelerimiz emek sahiplerine de destek olacaklar ve sahip çıkacaklardır. Bundan şüphem yok. Kendi partim adına, CHP adına ve CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Başbakan yapmak üzere yola çıktık. Biz ne olursa olsun CHP'yi iktidara taşıyacağız buna mecburuz. Bu ülkeyi AKP iktidarından kurtaracağız. Kendimi önce Allah'a sonra üyelere emanet ediyorum. 

CHP Menemen İlçe Başkanı Hürol Taklak ve ilçe örgütünüde ziyaret eden Alabay, kendisine göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.