Dolar 32,2824
%0.02
Euro 35,0989
%0.04
Altın 2.477,680
%0.46
Bist-100 10.470,00
%1.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayır, Karabağlar muhtarlarının desteğini aldı

Bayır, Karabağlar muhtarlarının desteğini aldı

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Tacettin Bayır, Karabağlar ilçesi muhtarları için düzenlediği kahvaltıda buluştu. Tamamına yakın muhtarın katıldığı kahvaltıda konuşan Bayır,’’ Yerel yönetimlerin başlangıcı olan muhtarlarımız, halkın en iyi sesi olan, mahallenin sorunlarını bilen, bulunduğu yeri, en iyi gözlemleyen güçtür. İl Başkanı iken, sizlerle sürekli olarak irtibat halindeydik. İsteklerinizi, yerel yönetimlere taşıyan ve sorunlarınızın çözümü aşamasında etkin bir rol alan biriydim. Bugün, sizlerden destek istemek için buradayım.’’ Bayır sahada hız kesmiyor

  • Ege Postası
  • 23.02.2015 - 11:58
İZMİR - Atanmış değil, seçilmiş kişilerin önemine dikkat çeken Bayır,’’ Köy muhtarlıklarını kaldırdılar, İl Genel meclisini kaldırdılar. Sistemli olarak,  halk tarafından seçilen birçok olguyu kaldırma çabası içerisindeler. Halkın oylarıyla seçilenleri, atanmışlara bağlayarak, merkezi otoriteyi güçlendiriyorlar, böylelikle halk üzerindeki baskıyı daha da fazla arttırarak, seçmeni hiçe sayıyorlar.’’


Bu Ülkeye Borçluyum
55 senedir İzmir’de doğmuş, büyümüş ve yaşamımı sürdüren biri olarak, İzmir’in bütün köylerini, mahallelerini, caddelerini, sokaklarını ve ilçelerini çok iyi bildiğimi düşünüyorum. 37 yıllık ticari hayatım boyunca, İzmir ve bu ülke benim büyümemi sağladı. Ülkeme ve İzmir’e sorumlu olduğumu düşünüyorum ve bu sorumluluğu yerine getirerek, borcumu ödemek istiyorum.Çocuklarımızın,gençlerimizin,kadınlarımızın,işçilerimizin,emeklilerimizin,köylülerimizin,esnafımızın,sanayicimizin ülkemizin üretim atağına geçmesi ,işsizliğe dur demesi için; rahat, huzurlu, saygın bir konuma gelmesi için aday adayıyım.



Size Söz Veriyorum
Hakim gözetiminde yapılacak ön seçimle beraber, örgütümüzde bir canlanma yaşandı. 2011 seçimlerinde elde ettiğimiz, milletvekili sayısının çok daha üstünde başarı elde ederek, iktidar olacağımıza inanıyorum. Ziyaretlerimde, bana sitemde bulunan partili arkadaşlarımızla karşılaşıyorum. Seçilen bazı vekillerin, telefonlarını açmadığını, sorunlarıyla ilgilenmediklerini, bir daha hiç yanlarını uğramadıklarından bahsediyorlar. Size buradan söz veriyorum, bundan önce olduğu gibi, telefonum hep açık kalacak. Sorunlarınızın çözümü için elimden geleni yapacağı yapacağım. Ankara’da artık, bizi de düşünen, bizimle ilgilenen, bize sahip çıkan bir vekil var diyeceksiniz.’’ diyerek sözlerini bitirdi.

Buradan, Anadolu Erenler Derneği ve Çamlıkule Alevi Gençlik Kültür Derneği’nin de kahvaltısına katılan Bayır, sonra Disk Emekli Sen Gaziemir Şubesi’nin kongresine katıldı.



Bizler emeklinin sorunlarını bilmekten ziyade, yaşayan insanlarız. Bende Bağkur emeklisiyim. Bu hükümet bize, günde 1 simit parası bile etmeyen zam adı altında sadaka verdi. Yapılan bu zamla emekli hayatını nasıl iyileştirebili? Bunun çözümü CHP’dir. İktidarımızda, emeklilerimiz hak ettiği değeri görecek, ay sonunu nasıl getireceğim, derdine düşmeyecekler. Aramızda, bu saltanattan bıkan farklı partilere oy verenlere sesleniyorum: Gelin birlik olalım. 7 Haziran’da bölünmeyelim, birleşelim. Çünkü gün, küsme günü değil, beraber olma günüdür.’’ diyen Bayır, yeni seçilen başkan Erdal Dündar ve yönetim kurulu üyelerine başarı dileyerek, her zaman yanında olacağını ifade etti.


Bayır’ın son durağı ise, Kosova Cumhuriyet’inin 7. Yılı için Buca’da düzenlenen, etkinlik oldu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.