Dolar 32,2008
%0
Euro 35,0239
%0.05
Altın 2.505,730
%0.2
Bist-100 10.739,00
%0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güldoğan vekillik için yola çıktı

Güldoğan vekillik için yola çıktı

Anadolu Birliği Genel Başkan Yardımcısı, MÜSİAD Denetim Kurulu Üyesi ve Familya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, elektrik elektronik mühendisi Veysel Güldoğan, AK Parti’den İzmir İkinci Bölge milletvekili aday adaylığını açıkladı.”İzmir sana aşığım” sloganıyla yola çıkan Güldoğan, “ Yaşadığım, doyduğum, evlendiğim, çocuğumun doğduğu bu kente hizmet etmek istiyorum. Aday adayı gibi değil, sade bir üye gibi sokakları karış karış gezeceğim” dedi. Güldoğan vekillik için yola çıktı

  • Ege Postası
  • 21.02.2015 - 11:53
EGE POSTASI - Anadolu Birliği Genel Başkan Yardımcısı, MÜSİAD Denetim Kurulu Üyesi ve Familya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, elektrik elektronik mühendisi Veysel Güldoğan, AK Parti’den İzmir İkinci Bölge milletvekili aday adaylığını açıkladı.

İZMİR SANA AŞIĞIM
Karşıyaka Altınbalık Restoran’da gerçekleşen adaylık açıklamasında Veysel Güldoğan’ı Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, İl Teşkilat eski Başkanı Atilla Kaya, Gaziemir İlçe Başkanı Hüseyin uzun, Anadolu Birliği eski Başkanı Koçali Al, eski il yöneticileri ve çok sayıda partili yalnız bırakmadı.  3 yıl AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan Güldoğan, ‘İzmir sana aşığım’ sloganıyla yola çıktı. Güldoğan, “Vekillik için yolculuğa çıkıyorum. Yanımda olan sizlere minnettarım. Yaşadığım, doyduğum, evlendiğim, çocuğumun doğduğu bu kente hizmet etmek istiyorum. Sloganım ‘İzmir sana aşığım’…Eşime de aşığım. Hep yanımda oldu.Bana hala bebek gibi bakan aneminde ellerinden öpüyorum” dedi.



KARIŞ KARIŞ GEZECEĞİM
AK Parti’de siyasete yaptığı için onur duyduğunu ifade eden Güldoğan, “  Partimde değişik görevler aldım. Yöneticilikler yaptım, SKM’de yer aldım. Şimdi de vekil olarak görev almak istiyorum. Teşkilatın içinden gelen biri olarak genel merkez bize ne görev verirse onu yaparız. Partimizin teşkilat terbiyesi bize bunu öğretti.Makam, para peşinde koşmadım. Allah teşkilatımızdan razı olsun.  Aday adayı gibi değil, sade bir üye gibi sokakları karış karış gezeceğim. Partimin seçimlerden en yüksek oyla çıkması için çalışacağım. Aday gösterilmesem de aynı şekilde çalışacağım” dedi.
Güldoğan, Nazım Hikmet’in “Memleket İsterim” şiiriyle konuşmasını bitirdi.



OYUNCAK KAMPANYASI SES GETİRMİŞTİ
Güldoğan’ın atıl durumda olan oyuncakların kullanılması amacıyla "Yine de oynar mısın benimle'" isimli okullara yönelik başlattığı kampanya ses getirmişti.

GÜLDOĞAN KİMDİR
1977 Diyarbakır doğumlu olan Güldoğan, ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı.Ankara Gazi Ünivesitesi Elektirik Elektronik Mühendisliği mezunu olan Güdoğan, 2001 yılından bu yana ağlık ve enerji sektöründe faaliyet gösteren Familya Şirketler Grubu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı yapıyor.Anadolu Birliği Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve MÜSİAD İzmir Denetim Kurulu üyesi olan Güldoğan, 3 yıl AK Parti İzmir il yönetim kurulu üyeliği yapmıştı. Elektirik Mühendisleri Odası ve İzmir Ticaret Odası üyesi olan Güldoğan, evli ve bir kız çocuğu babası…  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.