Dolar 32,5717
%0.3
Euro 34,8027
%0.2
Altın 2.501,880
%0.7
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ali Engin'den dobra dobra açıklamalar

Ali Engin'den dobra dobra açıklamalar

CHP İzmir ikinci bölge aday adayı Ali Engin katıldığı radyo programında gündeme ilişkin dobra dobra açıklamalarda bulundu. Ali Engin'den bomba

  • Ege Postası
  • 26.02.2015 - 11:52
CHP İzmir ikinci bölge aday adayı Ali Engin katıldığı radyo programında önseçim ile ilgili bomba bir açıklama yaparak, Birgül Ayman Güler'ler gibi olayların birdaha yaşanmaması için hep ön seçim isteğinde bulundu.
"Milletvekili seçmek çok önemli"
Ön seçimde üyelerin bir çoğunun destegini alan Ali Engin, programda yaptığı açıklamalarda üyelere dikkatli davranın mesajı verdi. Engin, konuşmasında Savcı Sayan'lar ve Birgül Ayman Güler'ler gibi olayların birdaha yaşanmaması için hep ön seçimi istediğini vurguladı. Parti için çalışan adaylarla sağlanacak birliğin bozulmayacağının altını çizen Ali Engin, canlı yayında  parti içi demokrasiye güveninin tam olduğunu da yineleyerek, en iyi kararı verecek değerli CHP üyeleri olacaktır açıklamasında bulundu.

"Kaçmak zafer değildir"
Gündemin ana konularından biri haline gelen "Şah Fırat Operasyonu" hakkında bir algı yönetimi yapıldığını savunan Ali Engin, "Zafer gibi gösterilen bu operasyon, aslında bir kaçıştır. Kimse bize bunun "zafer" olduğunu söylemesin" dedi. Ülkeyi yönetenlerin oyununa gelmemek için 7 Haziranda demokrasi adına herkesi sandığa beklediğini açıklayan Engin, yeni Türkiye için umut dolu olduğunu açıkladı.

"Özgürlüğün tadını çıkaracağız"
Mevcut hükümeti 12 yıldır süren kötü gidişatın tek sorumlusu olarak ilan eden Ali Engin, "Maalesef günden güne büyüyen bir işsiz ordusuna sahibiz. AKP döneminde işlenen kadın cinayetlerine, insanların umutlarının tükenmesine şahit oluyoruz. Bu anlayışa dur demek için, özgürlüğümüze yeniden kavuşmak için parti olarak ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız" dedi.

"Hükümet yatırımları kağıt üzerinde kaldı"
Devletin İzmir'e 25 milyar dolarlık yatırımını sorgulayan Ali Engin, İzmir'de yönetimin doğaya ve tarihe sahip çıkan, insanların rahatça yaşadığı bir anlayışta olduğunu hatırlattı. İzmir'in ve CHP'li belediyelerce yönetilen diğer kentlerin farkına dikkat çeken Engin, "Amacımız bu özgürlüğün İzmir'den tüm Türkiye'ye yayılmasını sağlamak olacaktır" dedi.

İlerleyen saatlerde Yamanlar Mahallesinde,mahalle sakinleri ve temsilcileri ile toplantı yapan Ali Engin, CHP'nin ve kendisinin yol haritasını anlattı. Mahalle sakinlerinin destek sözü verdiği Engin, "Görev verilirse Ankara'da önce sizleri sonra sorumlu olacağım tüm vatandaşlarımı en iyi şekilde temsil edeceğim" açıklamasında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.