Dolar 32,5662
%0.08
Euro 34,9973
%0.48
Altın 2.431,200
%0.33
Bist-100 9.777,00
%0.56

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balbay'ın seçim rotası önseçim

Balbay'ın seçim rotası önseçim

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, 29 Mart’ta yapılacak ön seçime katılma kararı aldı. Bu kararını, yarın CHP il merkezinde, partililer ve İzmirlilerle paylaşacağını belirten Balbay, “Demir parmaklıklar ardında başladığım siyasi mücadelemi, CHP üyelerinin kararıyla devam ettirmek istiyorum. Özgür, demokratik Türkiye mücadelesini, 7 Haziran’ın ardından iktidarda sürdürmek en büyük hedefim” dedi. Seçim rotası belli oldu

  • Ege Postası
  • 26.02.2015 - 16:45
EGEPOSTASI –  CHP’nin, uzun süre cezaevinde yattıktan sonra özgürlüğüne kavuşan İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, cezaevinde başlayan siyasi mücadelesini, önce partililerin oylarıyla devam ettirmek için ön seçime girme kararı aldı. Bu kararını 27 Şubat saat 11.00’de CHP il binasında yapacağı toplantıyla İzmirlilerle paylaşacağını duyuran Balbay, “Benim kan grubum İzmir RH pozitif. Hapishane hücrelerinde bile diz çökmeden yükselttiğim bu mücadelenin, çok önemli bir evresindeyim” dedi. Balbay, hazırladığı duyuru metninde şu ifadelere yer verdi:
 
“Partimizi iktidara taşıma yolculuğunda önemli bir buluşmaya hazırlanıyoruz. Demokrasi şölenimiz  önseçim 29 Mart’ta yapılacak.

Demir parmaklıklar ardında başladığım siyasi mücadelemi CHP üyelerinin kararıyla devam ettirmek istiyorum.

1977’de Ege Üniversitesi’nde gençlik hareketleriyle katıldığım özgür, demokratik Türkiye mücadelesini, 7 Haziran seçimlerinin ardından iktidarda sürdürmek en büyük hedefimdir.
Mesleki doğum yerim olan İzmir’in sevdasını her zaman içimde taşıdım.
Benim kan grubum ‘İzmir Rh pozitif’tir.

Hapishane hücrelerinde bile diz çökmeden yükselttiğim bu mücadelenin çok önemli bir evresindeyim. İzmirli sadece zeybek oynarken diz çöker.
Yalan ve talanla örülü, faşizan iktidar karşısında diz çökmedik, çökmeyeceğiz,  bu karanlık dönemi sandıkta bitireceğiz.
 
4 yıllık milletvekilliği sürecinin 2.5 yılını demir parmaklıkların ardında geçirdim. Özgürlüğüme kavuştuktan sonra partimin verdiği görevler doğrultusunda, İzmir’i ihmal etmeden Türkiye’nin dört bir yanına koştum.
Şimdi mücadeleyi daha da yükseltme, İzmir’i şahlandırma, partimizi iktidara taşıma zamanı.

Bu onurlu görevi nasıl sürdüreceğime CHP’nin İzmir 2. Bölgedeki Aliağa, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Beydağ, Bornova, Çiğli, Dikili, Foça, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menemen, Ödemiş, Tire ilçe örgütlerimizin üyeleri karar verecektir.
Milletvekili aday listesini belirlemede en demokratik makam üyelerimizin vicdanıdır.   Ben kendimi o vicdana teslim ediyorum.
 Örgütümüze, üyelerimize güveniyorum.
Kararımı yarın saat 11.00’de CHP İzmir İl Başkanlığı’nda tüm yol arkadaşlarımla paylaşacağım.
Bu buluşmada kucaklaşmak üzere…"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.