Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Süne'den Türk-İş’e Ziyaret

Süne'den Türk-İş’e Ziyaret

CHP PM eski Üyesi ve CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, Türk-İş Bölge Temsilciliğini ve Tez-Koop-İş Sendikası İzmir Şubesini ziyaret edip, emekçilerden 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde CHP’ye destek istedi.

  • Ege Postası
  • 21.07.2013 - 09:42
‘Sıkılmadık El Bırakmayacağım’

Yerel seçim çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne destek turlarını her geçen gün sıklaştırıyor. ‘Sıkılmadık el, görüş ve önerilerini almadığımız vatandaş, esnaf, sivil toplum örgütü bırakmayacağız’ ilkesiyle çalışmalarını yürüten CHP’li Süne, Türk-İş Bölge Temsilciliği ile Tez-Koop-İş Sendikası İzmir Şubesine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Taşeronu Buca’da Ortadan Kaldıracağız

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne ziyaret esnasında yaptığı açıklamalarında ‘Çok önemsediğimiz ve çalışmalarımıza ışık tutacak bir ziyaret gerçekleştiriyoruz. Bu ziyarette işçi, emekçi kardeşlerimizin ekonomik, sosyal hak ve çıkarlarının korunması ve geliştirilmesi için onurlu bir mücadele veren, Türk-İş Sendikası’nın Bölge Temsilcisi Sayın Hasan Hüseyin Karakuş ile Tez-Koop-İş Sendikası İzmir Şube Başkanı Sayın Birol Aslanoğlu’dan işçi kardeşlerimizin sorunlarını, taleplerini, görüş ve önerilerini dinledik. Her iki sendikacı dostumuzun anlattığı sorunlar ve onların sorunların çözümünde yapılmasına gerekenlere dair düşünceleri bizim için çok önemli. Bizim zaten dünya görüşümüzde her zaman emekçinin ve emeğin hakkını veren bir anlayışın egemen olması vardır. Bucalı vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürme sevdamızda işçi kardeşlerimizin de yeri çok ayrıdır. Çünkü biz Bucalı hemşerilerimize hizmetlerimizi işçi kardeşlerimizle götüreceğiz. İşçi kardeşlerimizin yürekten inanmasını istediğimiz bizim dönemimizde onlara emeklerinin karşılığını alın terleri kurumadan son kuruşuna kadar vereceğiz. Göreve gelmemizle Buca’da taşeronu tarihe gömeceğiz. Bizim olmazsa olmazımız tüm çalışanlarımızın başta sendikal hakları olmak üzere tüm güvencelerine kavuşmasıdır. Biz işçi kardeşlerimize söz veriyoruz göreve geldiğimizde hiçbir ayrım yapmadan tüm çalışanlarımızın sendikalı olmasını sağlayacak onlara işçi sağlığı ve iş güvenliği standartlarının en üst seviyede olduğu çalışma şartları sunacağız. Buca’da artık güvencesiz çalıştırılan, fazla mesaiye bırakılıp ücretleri verilmeyen, maaşları geç verilen, keyfi işten çıkarılan işçi, sağlıksız, iş güvenlik şartlarda çalışan taşeron işçi olmayacak. Tüm işçilerimiz bizimle rahat bir nefes alacak’ ifadelerini kullandı.

İşçimiz Huzurla Çalışacak

Açıklamasında işçisi huzurlu olmayan hiçbir belediyenin başarılı olamayacağına vurgu yapan Süne, göreve geldiklerinde Bucalı halkına en iyi hizmeti götürme yarışı içinde çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da Buca Belediyesi’nin tüm birimlerinde çalışan işçilere huzur içinde çalışacakları ortam yaratacaklarını belirtti.

Emekçi Kardeşlerimizle Olan Bağımızı Asla Kesmeyeceğiz

Buca Sevdası ile yola çıktığını vurgulayan CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, ‘Önce Buca, Önce Bucalı Hemşerilerimiz’ parolasıyla çalışacağız. Biz ayrım yapmadan Buca’da yaşayan herkese hizmet etmek için varız. Bucamızı yaşayanların mutlu olduğu bir kent haline getirmek için projelerimizi de hazırladık. Mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı dolaşıyoruz, sendikalarımızı, sivil toplum örgütlerimizi ziyaret ederek herkesin görüş ve önerilerini alıyoruz. Bugünde Türk-İş sendikasını ziyaret ederek onların görüş ve önerilerini aldık. Bizimle çok önemli paylaşımlarda bulundular. Emekçi kardeşlerimizle kurduğumuz bu bağı asla kesmeyeceğiz. Daha sık görüşeceğiz. Bizim idealimiz şeffaf, hesap veren, katılımcı ve çoğulcu bir yerel yönetim yaratmak. Bizimle Buca halkının da, esnaf kardeşlerimizin de, işçi dostlarımızın da refah seviyesi yükselecek, mutluluğu ve huzuru artacak’ görüşlerini dile getirdi.

Süne’nin Adaylığını Önemsiyoruz

Türk-İş Bölge Temsilcisi Hasan Hüseyin Karakuş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne’ye başarılar diledi. Karakuş, “Bizim Sayın Süne ile çok eski bir dostluğumuz var. Kendisi belediye başkanlığında da ve halkına hizmet üretmede de başarılı olacak bilgiye, birikime ve kapasiteye sahiptir. Yerel yönetimlerde halkına hizmet üretecek bir adayın belirlenmesi önemlidir. Halkına hizmet etme kararlılığından ve de bilgi, birikim ve tecrübesinden dolayı Sayın Süne’nin Buca Belediye Başkan adaylığını önemsiyoruz’ şeklinde konuştu.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.