Dolar 32,5036
%0.05
Euro 34,9099
%-0.18
Altın 2.441,300
%0.21
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Serter'den o ikiliye görev: Örgütün fotoğrafını çekecekler!

Serter'den o ikiliye görev: Örgütün fotoğrafını çekecekler!

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Savaş Akıncı ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bahattin Özdemir’i ilçe turuna gönderdi. Serter ikiliden örgütün fotoğrafını çekmesini istedi. İkilinin hazırlayacağı rapor doğrultusunda Serter önümüzdeki günlerde sahaya inecek.

  • Ege Postası
  • 28.01.2015 - 15:21
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Önümüzdeki günlerde sahaya inip örgütlerle bir araya gelecek olan CHP İzmir’in yeni il başkanı Bedri Serter, ilçe ziyaretleri öncesi  Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Savaş Akıncı ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bahattin Özdemir’i görevlendirdi. İkili ilçe turuna çıkarken, örgütlerin son durumu hakkında çalışma yapacaklar. Akıncı ve Özdemir, sıkıntıları ve önerileri yerinde dinleyecek daha sonra rapor hazırlayacak.


RAPOR HAZIRLAYACAKLAR
Hazırlanan rapor İl Başkanı Serter ve il yönetimine sunulacak. Rapor doğrultusunda yapılacak değerlendirmelerin ardından Serter, ilçe sorumlularıyla birlikte örgüt turuna çıkacak.İlçelere sıkıntıları, partinin son durumunu ve önerileri bilerek gidecek olan Serter ve yöneticiler örgütün önüne yapılması gerekenleri koyacak.Serter, ilçe ziyaretlerinde genel seçim sürecinde partinin programı ve stratejisi doğrultusunda İzmir örgütünde ortak dil oluşturulmasını isteyecek.
 
Akıncı ve Özdemir ilçe ziyaretlerine Yarımada’dan başladı. İkili genel seçim süreci boyunca ilçe turlarını sürdürecek il başkanlığı ve ilçeler arasında koordinasyonun devamlı olmasını sağlayacak.
 
SERTER’E EŞ DESTEĞİ
CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter örgütün kadın kolları yönetimi ve ilçe kadın kolları başkanlarıyla geniş katılımlı bir toplantı yaptı. Başkan Serter kadın örgütünün sorunlarını dinlediği toplantıya eşi Huriye Serter ile birlikte katıldı. Toplantı sonrasında İl Başkanı Serter, eşi ile birlikte yöneticileri karanfillerle uğurladı. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.