Dolar 32,5990
%0.38
Euro 34,8204
%0.25
Altın 2.496,080
%0.47
Bist-100 9.466,00
%-0.61

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin: Köylere yatırım devam ediyor

Engin: Köylere yatırım devam ediyor

CHP İzmir ikinci bölge milletvekili aday adayı Ali Engin, geçtiğimiz hafta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından açılışının gerçekleştirildiği Bayındır Çırpı ’daki içme suyu iletim ve şebeke hatlarını yenilemesi törenine katılarak, bölgede incelemelerde bulundu.

  • Ege Postası
  • 27.01.2015 - 12:03
Yöre halkı ile buluşan Ali Engin, Kocaoğlu’nun ilçelere yaptığı yatırımların devam ettiğini ve İzmir’in bu konuda şanslı olduğuna değindi. Mevcut hükümetin köylüyü ve tarımı ortadan kaldırma çalışmalarına karşı İzmir’in köylüsüne ve tarımına sahip çıktığına değinen Ali Engin, “Bayındır halkı ve tarımı için çok önemli bir yatırım olduğunu düşünüyorum.  Aziz Kocaoğlu’nun çevre duyarlılığını partililer olarak takdirle karşılıyoruz. İzmir, çevreyi koruyarak büyümeye devam edecek ve bu tarz çevresel değerlere önem veren projelere ev sahipliği yapacaktır” dedi.

Engin, “Pazar esnafı ve mahalle temsilcileri ile buluştu”

Bayındır temasları sonrası Ali Engin, Şemikler Pazaryeri esnafıyla bir araya geldi. Kendi seçim bölgesi olan Karşıyaka Şemikler de esnafın yakın ilgisiyle karşılanan Engin, burada esnafın sorunlarını dinledi. Daha sonra Engin, Serintepe Mahalle temsilcileri ile buluştu. 

Mahalle sakinlerinin sorularını içtenlikle yanıtlayan CHP İzmir ikinci bölge milletvekili aday adayı Ali Engin, parti olarak birlik ve beraberlik sözü verdi.  Demokrasi için ön seçimlerin öneminden bahsedilen görüşmede,  mahalle sakinleri kendilerini tanıyan, sorunlarını bilen adayların gösterilmesi için çalışacaklarını belirttiler.

“Sanat ve Siyaset buluşması”

Öte yandan günlük yoğun ziyaret temposunu sanatla noktalayan Ali Engin, Ekol Sanat Galerisinin sergi açılışına katıldı. Çağdaş Türk resim sanatına özgün tarzıyla imzasını atan Bubi’nin “Kazımalardan yüzeye, yüzeyden rölyefe” isimli sergisinde Ali Engin,  Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli Kaymakamı Dr. Mustafa Arı ve geçmiş dönem CHP milletvekilliği yapmış Kemal Anadol ile de bir araya geldi. Sergide konuşan Engin, sanatın önemine değinerek, “ Kendim ve partim olarak her zaman sanatın ve sanatçılarımızın yanında yer aldık. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Sanatsız kalan bir milletin, hayat damarlarından biri kopmuş demektir” sözünün bugünlere bakınca ne kadar doğru olduğunu şimdi bir kez daha iyi anlıyoruz. Bu tarz sanatsal faaliyetlerin şehrimizde daha fazla yer almasını diliyorum” dedi.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.