Dolar 32,3628
%0.01
Euro 34,7848
%-0.02
Altın 2.393,260
%-0.15
Bist-100 10.267,00
%0.58

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sait: İzmirliler zam değil hizmet bekliyor

Sait: İzmirliler zam değil hizmet bekliyor

AK PArti İzmir Milletvekili Rifat Sait, su zammı için " Noel Baba olarak bilinen Aziz Nikolas’ın değil Başkan Aziz Kocaoğlu’nun İzmirlilere Noel ya da yılbaşı hediyesidir, oysa İzmirliler ondan zam değil hizmet bekliyor" dedi.

  • Ege Postası
  • 19.12.2012 - 10:44
İZMİR -AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, İzmir’de 1 Ocak’tan itibaren yapılacak % 5’lik su zammını Noel Baba’nın İzmir’e Noel (Yılbaşı) hediyesine benzeterek, Başkan Aziz Kocaoğlu’na “Su gibi Aziz ol” diyerek gönderme yaptı.

İzmir Milletvekili Sait, İzmir Büyük Şehir Belediyesine bağlı Su ve Kanalizasyon şirketi İZSU’nun 1 Ocak 2013’ten itibaren İzmir’de suya % 5 zam yapacağını, böylece İzmir’de suyun metreküp fiyatının 0-20 metreküp arasındaki tüketimlerde 2 lira 82 kuruştan 2 lira 97 kuruşa, 21 metreküp ve üstü tüketimde ise 7 lira 29 kuruştan 7 lira 65 kuruşa yükseleceğini söyledi. Konut dışı mekanlarda, resmi okullarda ve hastanelerde suyun metreküpünün 8 ila 9 lira arasında olacağını belirtti.

Türkiye’de suyu en pahalı maalesef İzmirliler içiyor diyen Sait, hizmet vermeyen ama zam yapmayı seven CHP’li bir belediye var. Bundan çekinmiyorlar, çünkü İzmirlileri çantada keklik görüyorlar, dedi. Sait, biliyorsunuz, yılbaşı geliyor, bu zam İzmirlilere Noel baba olarak bilinen Aziz Nikolas’ın değil Aziz Kocaoğlu’nun hediyesidir, ne diyelim, Su gibi Aziz ol başkan diyerek gönderme yaptı.

Su ve Ekmeğin vatandaş için önemli olduğunu söyleyen Rifat Sait, İzmir Büyük Şehir Belediyesi’nin İzmirlilere zam değil hizmet vermesini bekliyoruz, onlar önce metro’yu, teleferiği, çöpü halletsinler, bu şekilde daha ne kadar devam edecekler, İzmirlileri çantada keklik görüp mahalle baskılarıyla İzmiri yönetemezler, buna müsaade etmeyeceğiz, dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.