Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka'dan öğrencilere destek

CHP Karşıyaka'dan öğrencilere destek

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı; "Hizmet Timleri" Sağlıktan Hukuka, Çevreden Eğitime her alanda bilgilendirme ve hizmeti vatandaşın ayağına götürme çalışmalarına sürdürüyor.

  • Ege Postası
  • 18.12.2012 - 10:57
İZMİR -CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı; "Hizmet Timleri" Sağlıktan Hukuka, Çevreden Eğitime her alanda bilgilendirme ve hizmeti vatandaşın ayağına götürme çalışmalarına sürdürüyor. Bu kez de Milli Eğitimi İzleme Komisyonu hizmeti mahallere taşıdı.
İlçe Kadın Kolu ve partili üyelerin katkısıyla sağlanan bol miktarda kırtasiye malzemesi Sağlık komisyonu tarafından sağlanan diş sağlığı setleri daha önce ziyaret edilerek ihtiyacı tespit edilmiş olan beş mahallede beş okulun öğrencilerine dağıtıldı. Öğrencilerin kırtasiye ve diş sağlığı setleri dağıtımı nı sevinçle karşılaması CHP lileri duygulandırdı.

ALABAY: VATANDAŞIN SESİNE
 KULAK VERİYORUZ

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay "Hizmet Timleri"nin çalışmalarına ilişkin olarak "Partili olan olmayan ayırımı yapmadan hemşerilerimizin sesine kulak veriyoruz, iyi günlerinde, kötü günlerinde, elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince hemşerilerimizin yanında oluyoruz" diyerek çalışmalarını Karşıyaka'daki herkese tek tek ulaşacak şekilde planladıklarını, Karşıyakalıların da CHP ye güvendiğini, destek verdiğini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.