Dolar 32,4833
%0.32
Euro 34,6882
%0.29
Altın 2.406,040
%1.08
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özer: ''CHP'nin iktidar olması şart!''

Özer: ''CHP'nin iktidar olması şart!''

CHP İzmir 2’inci Bölge Aday Adayı Rıfat Özer, Demokrasinin Aydınlığında Üretenler Platformu toplantısında çok önemli açıklamalarda bulundu. Ülkenin kanayan yarası haline gelen işsizlik konusunda, Cumhuriyet Halk Partisi'nin çok önemli projeler ürettiğinin altını çizen Özer, “ AKP iktidarında Türkiye’de işsizlik aldı başını gitti. İşsizliğin ve yoksulluğun sona erdirilmesi için CHP’nin iktidar olması şart” dedi. ​Özer’den işsizlik ve yoksulluk çıkışı:

  • Ege Postası
  • 27.03.2015 - 16:09
İZMİR - CHP İzmir 2’inci Bölge Aday Adayı  Rıfat Özer, önseçim çalışmasını tüm hızıyla sürdürüyor. Özer, Karşıyaka’da Demokrasinin Aydınlığında Üretenler Platformu'nun toplantısına katıldı.
Toplantıya katılım yoğun olurken, İzmir Örgütü’nün tecrübeli siyasetçisi Özer, önseçim sürecindeki tüm çalışmalarında olduğu gibi yine partililerin ve seçmenin sorunlarını dinledi, tek tek not aldı.
Ülkenin kanayan yarası haline gelen işsizlik konusunda, Cumhuriyet Halk Partisi'nin çok önemli projeler ürettiğinin altını çizen Özer, “ Özgürlük alanlarının AB standartına yükseltilmesi gerek. AKP iktidarında Türkiye’de işsizlik aldı başını gitti. Üniversiten mezun olan gençlerimiz iş bulamıyor. Yoksulluk AKP iktidarında daha da arttı. İşsizliğin ve yoksulluğun sona erdirilmesi için CHP’nin iktidar olması şart” dedi.
Türkiye’de özgürlükler noktasında da sıkıntılar yaşandığını ifade eden Özer, cumhuriyet değerlerinin ve Atatürk ilkelerinin korunması ve güçlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.