Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'nin İzmir aday adayları sahneye çıktı

MHP'nin İzmir aday adayları sahneye çıktı

MHP İzmir milletvekili aday adayları kendilerini tanıtmaya devam ediyor. Genel seçime doğru milletvekili aday adayları hareketliliği devam ederken, MHP’li aday adayları İzmir teşkilatının karşısına çıkarak dün başlattığı süreci bugün de sürdürdü. MHP 2. Bölge aday adayları da sahneye çıktı

  • Ege Postası
  • 27.03.2015 - 14:54
EGE POSTASI - MHP İzmir İl Başkanlığı'nda 1. Etap aday adayları tanıtım toplantısı sürüyor. Dün başlayan tanıtım toplantılarına bugün devam edildi. Yapılan açıklamalarda MHP İzmir Milletvekili aday adayları Dr. Yalçın Koçyiğit, Nuri Çiftçi, Esat Vuruşkan, Serdar Mersin, Lütfi Kılıç, Taşkın Işık kendilerini sırayla tek tek tanıttı. Aday adayları neden milletvekili aday adayı olduklarını açıklarken, genel seçimde MHP vurgusu yaptı.

"MHP İzmir'de sosyal medya fenomeni eğitimi" haberi için tıklayınız...

YENİLİKÇİ, DİNAMİK, EVRENSEL İZMİR
İlk açıklamayı Dr. Yalçın Koçyiğit gerçekleştirdi. İzmir’in sorunlarını yakından takip ettiğini ifade eden Koçyiğit, “Tüm görevlerim boyunca İzmir’imizin tüm ilçelerdeki sorunların vatandaşlarımızla ve sivil toplum örgütleri teşkilatlarımızla birebir olarak yakın bir ilişki içinde istişare ederek bizzat inceledim” dedi. Türkiye’de ve İzmir’de üç büyük sorun olduğunu ifade eden Koçyiğit, “İlk sırada ekonomik temelli sorunlar ve işsizlik sorunu yer alırken, ikinci sırada terör ve üçüncü sırada gündemin en önemli maddesi, olan devletin yönetim sistemi ve anayasa sorunu…” şeklinde konuştu. Neden aday adayı olduğunu açıklayan Koçyiğit şunları söyledi: “Güzel İzmir’in hak ettiği temsili sağlamak, yenilikçi, dinamik ve evrensel bir İzmir temasıyla yola çıktığımız bu yoldan şaşmadan, değerlerimizi unutmadan, şimdiye kadar yaptığımız görevlerin bize yüklediği sorumlulukları bilerek, İzmir’den 25. Dönem milletvekilliği için 2. Bölgeden aday adayıyım.”



MHP’Lİ DÜŞÜNCE BİZE İŞ AHLAKI VERDİ
MHP İzmir Milletvekili 2. Bölge Aday Adaylarından Nuri Çiftçi eşi Nuran Çiftçi’nin de katıldığı toplantıda kendisini tanıttı. Öğretmen olduğunu belirten Çiftçi, “MHP’li düşünce bize bir iş ahlakı verdi. İzmir’in sorunlarını iyi biliyorum. Ben çiftçiyim. Çiftçinin sorunlarını ve ülkemizin sorunlarını biliyorum. Günümüzde insanlar birbirlerini sattılar. Ülkücü terbiye, ocak ve sendikalardan aldığımız terbiyelerle İzmir’i çok iyi temsil edeceğimi düşünüyorum. Mensubu olmaktan gurur duyduğum ülküdaşlarımın arasındayım onların çok iyi temsil edeceğimiz düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Eğitimin dertlerini sıkıntılarını da eğitimci olduğu için çok iyi bildiğine dikkat çeken Çiftçi, eğitimin, ekonomin ve politikanın AK Parti iktidarı döneminde geldiği noktalara değindi. Kapı kapı dolaşıp projelerini vatandaşlara aktaracağını söyleyen Çiftçi, 7 Haziran’a kadar ev ev dolaşıp AKP iktidarının yaptığı usulsüzlükleri anlatacağını da ekledi.

AKP İKTİDARI SINIFTA KALDI
“Mücadelemiz lider ülke milliyetçi hedefine kavuşuncaya kadar devam edecek, Türk Milleti’nin yüzü gülecektir. Bu mücadelede hiçbir engel tanımayacağız, yıkılmayacağız ve başaracağız” diyen 2. Bölgeden aday adayı olan Esat Vuruşkan ise başkanlık sistemini ve AKP politikalarını eleştirerek, “Birlik ve beraberlik içinde yaşayan Türk Milleti’ni etnik sınıflara ayırarak nifak tohumları serpmiş bugün ki olumsuz ortamı hazırlamışlardır” ifadelerini kullandı. AKP iktidarının başarısız olduğunu ve sınıfta kaldığını ifade eden Vuruşkan, “Mevcut olumsuzlukları gidermek amacıyla MHP’den 25. Dönem İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adaylığını açıklıyor. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.  



SANDIKLARI PATLATACAĞIZ
Yıllardır yerel siyasette deneyim kazandığını belirten Serdar Mersin, “Yerelde kazandığım siyasi hayatımdaki deneyimlerimi genelde değerlendirmeyi düşünmüyordum ancak bu şekilde değerlendirmem yönünde görüşleri alarak hak verdim. 7 Haziran Genel Seçimleri çok önemli… Türkiye’nin var olması ile yok olması arasında bir seçimdir” MHP’nin genel seçimde başarı kazanacağını ifade eden Mersin şunları söyledi: “Genel seçimde sandıkları patlatacağız. Bizim ülkemize yazık. Bugün Türkiye’de milli birlik ve beraberliği ortadan kaldırmak için çalışıyorlar. Bunlara mani olacak tek güç MHP’dir. Biz tekrar birlik ve bütünlüğü sağlayabiliriz. Ne kadar katkım olursa partimin iktidar yolunda harcamak üzere 2. Bölgeden aday adayı oldum. Her şeye hazırım. Ben kendi adıma namus şeref sözü veriyorum. Elimden geleni yapacağım.”



ÜLKEMİZİN SÖZ SAHİBİ OLMASI İÇİN…
Milli bütünlüğün büyük tehlike altında olduğunu ifade eden Lütfi Kılıç da iktidarın Türk milletini baltaladığını ifade etti. Kılıç, AKP iktidarının borca dayalı ekonomik politikasını ve dış politikasını da eleştirdi. Kadın cinayetleri, hırsızlık ve uyuşturucu, çocuk şiddetinin arttığını ifade eden Kılıç, iktidarın yeni anayasa ve Yeni Türkiye tabirlerinin de altını çizerek, “Yeni anayasa demek, yeni devlet demek. Ve sürekli dile getirilen bu tabirler, birlik ve beraberliğin olmadığı hakkın ve hukukun olmadığı bir düzenin habercisi” dedi. Kılıç, “Barış, mutluluk ve adaletin hakim olduğu bir dünya nizamının tesisinde ülkemizin söz sahibi olmasını sağlamak suretiyle milletimizi çağın kudretli, itibarlı ve önder toplumlardan biri yapmak ve tarih sahnesinde ebedi kılmak için MHP iktidar olmalıdır. MHP iktidarını gerçekleştirecek kadroların içerisinde olmak adına 7 Haziran 2015 seçimlerinde adayım” ifadelerini kullandı.

ADAY ADAY OLARAK ÇOK İDDİALIYIM
MHP’den 2 Bölge aday adayı olan Taşkın Işık ise aday adayı olduğu bölgenin sorunlarına dikkat çekti. İktidar partisi tarafından bölgeye en ufacık bir hizmet götürülmemiş olduğunu söyleyen Işık, “Birileri olay milletvekili olma düşüncesiyle bu İzmir’i seçmiş olabilir. Vatandaşlarımız bu açıdan hesap soracaktır. Siyasette iddialı olmak zordur ama aday adayı olarak çok iddialıyım. Hemşerilerimizin ve sivil toplum kuruluşlarının beni destekleyeceklerine gönülden inanıyorum. Aday adaylarının içinde her düşünceden insanın oyunu alabilecek tek aday adayıyım. Kadın sorunları, imar sorunlarının olduğu bölgemizin hak ettiği noktaya taşınacağını belirtmek istiyorum. Vatandaşlarımızın bu zamana kadar her türlü sorunlarında yanlarında olduğum gibi, bundan sonra da olacağım. Bütün vatandaşlarıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. Bu seçimin Yüce Türk Milleti’mize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.