Dolar 32,4948
%0.36
Euro 34,7019
%0.33
Altın 2.403,410
%0.97
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Koç: Aday olsam da olmasam da...

CHP'li Koç: Aday olsam da olmasam da...

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Murat Serdar Koç , "Artık iktidar olma zamanı" dedi. Türk insanın en büyük sorununun "İş ve Aş" olduğunu söyleyen Koç, İzmir'de 60 bin kişiye istihdam sağlayacak bir projesi olduğunu ve bu projeyi CHP iktidarında hayata geçireceğini belirtti. Kuracağı koordinasyon merkeziyle parti tabanıyla Genel Merkezi arasında köprü olacağının sözünü veren Koç, ''Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin siyasetini yapacağım. Ben bir yola çıktım. Aday olsam da olmasam da hayatım boyunca aydınlık bir Türkiye Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarı için çalışacağım" diye konuştu. CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Murat Serdar Koç:

  • Ege Postası
  • 27.03.2015 - 13:50
İZMİR - İş adamı ve sanayici kimliğiyle dikkat çeken CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Murat Serdar Koç, istihdam konusunda da iddialı konuştu. Koç,  İzmir'de 60 bin kişiye istihdam sağlayacak bir projesi olduğunu söyledi.  Uzun süredir üzerinde çalıştığı bu önemli projeyi CHP iktidarında hayata geçireceğine inancının tam olduğunu ifade eden Murat Serdar Koç,  hayatım boyunca yalan söylemedim, kimseyi kandırmadım, hele ki bir emekçiyi asla. 21 yıllık iş hayatımda, kendi işletmem de dahil her zaman emekten, emekçiden ve istihdam sağlayandan yana oldum.'' dedi.
 
Önce iş ve aş
 
Taşeron işçi çalıştırmanın insan haklarına aykırı olduğunu belirten Koç, bu sistemin köle tüccarlığının modernleşmiş hali olduğunu söyledi. "Önce iş ve aş" diyen CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Murat Serdar Koç, Türk halkının en büyük derdinin geçim sıkıntısı olduğuna dikkat çekerek, "Ne işçi, ne emekli, ne de memur hayatından memnun değil. Çünkü aldığı maaşla geçinemiyor. Evine ekmek götüremiyor. Asgari ücretin bile açlık sınırının altında olduğu ülkemizde ne acı ki kimi emeklerin maaşı bu ücretin bile altında. Hayalim işçisi ve işvereni ile üreten, zenginleşen ve paylaşımın hakça yapıldığı bir ülke. Ben bunun için aday adayı oldu. Amacım insanlarımızın her anlamda yaşam standardını yükseltmek" diye konuştu.


 
Artık iktidar zamanı
 
Kuracağı ve seçim sonrasında da sürekli açık kalacak koordinasyon merkeziyle parti tabanıyla Genel Merkezi arasında köprü olacağının, güçlü bir yapı oluşturacağının sözünü veren Koç, ''Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nin siyasetini yapacağım. İşte bu nedenle  Ankara’da değil, hep sizlerle olacağım. İzmirlinin ve İzmir teşkilatımızın sorunlarını çok iyi bilen bir insanım. Ben tabanımla, örgütümle büyük bir güç olabilmek için önseçime girdim. Artık iktidar zamanı. Aday olsam da olmasam da hayatım boyunca aydınlık bir Türkiye Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarı için çalışacağım " diye konuştu.
 
''Ana hedefim milletvekili olmak değil, parlamenter rejimin devamını sağlayabilmek ve AKP iktidarına son vermek. Kişisel değil, partimizin siyasetini yaparak iktidar olabiliriz''diye konuşan Koç, bu yolda Cumhuriyet Halk Partisi tabanıyla bir misyon oluşturmak zorunda olduklarını yani ‘’Ben partimin içinde bir değerim’’ duygusunu hissettirmeleri gerektiğini belirtti.
 
Önseçim için uyarı
 
Çıktığı bu yolda bütün aday adayı arkadaşlarına başarılar dileyen Koç, önseçimin partiye heyecan ve renk getirdiğini ifade etti. Koç, ''Bu süreci iyi değerlendirmemiz lazım. Önseçim yaptığımız için diğerlerinden bir adım öndeyiz. Diğer partilerin hepsi atama yoluyla vekilini seçerken, biz önseçim ile seçiyoruz. Bu arada önseçimde en az  5 en fazla 10 aday ismi yazabiliyoruz. Eksik ya da fazla olduğunda oyumuz geçersiz sayılıyor. Mutlaka dikkat edelim'' diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.