Dolar 32,5171
%0.09
Euro 34,9014
%-0.2
Altın 2.441,430
%0.21
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O kriz istifasını getirdi

O kriz istifasını getirdi

Sigara içip telefonla konuşurken gördüğü otobüs şoförünü amirlerine şikayet ettiği ve alkol testi yaptırmak istediği öne sürülen ve günlerdir İzmir’in gündeminde ilk sıralarda yer alan Erkan Tuncer, ESHOT encümen üyeliği görevinden istifa etti. Tuncer, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından istifa kararı aldı.

  • Ege Postası
  • 26.11.2014 - 16:16
ERMAN  ŞENTÜRK / HABER SERVİSİ– ESHOT şoförüne alkol testi yaptımak istediği iddiası üzerine eleştiri oklarını üzerine çeken, "İzmirlilerin günlerdir konuştuğu adam" olan Erkan Tuncer, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile yaptığı görüşmenin ardından ESHOT encümen üyeliği görevinden istifa etti.

'ESHOT KRİZİ TATLIYA BAĞLANDI' HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dün belediye işçilerinin örgütlü olduğu DİSK’in Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı ile görüşüp sorunu tatlıya bağlayan ve “Yanlış anlaşıldım” diyen Erkan Tuncer, bugün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile görüştü. Tuncer, görüşmenin ardından, ESHOT encümen üyeliği görevinden istifa etti. CHP Çiğli ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi de olan Tuncer’in bu görevleri ise devam edecek. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, Tuncer’in yerine ESHOT encümeni için yeni isim belirleyecek. 

İSTİFASINI BAŞKAN İSTEDİ
Erkan Tuncer'in yakın çevresine "Bu olayda CHP İl Başkanı Ali Engin arkamda durmadı. Beni yalnız bıraktı" dediği iddia edildi. Öte yandan, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, görüşmede Tuncer'in istifasını istediği, bunun üzerine Tuncer'in encümen üyeliğini bıraktığı öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.