Dolar 32,3217
%0.22
Euro 35,1296
%0.02
Altın 2.298,910
%0.94
Bist-100 9,06
%2.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gümrükçü dev projede görev aldı! Seçim taktiği veriyor

Gümrükçü dev projede görev aldı! Seçim taktiği veriyor

CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, CHP’nin genel seçim sürecinde 200 bin gönüllüyle sahada çalışmasını sağlayacak Umut Gönüllüleri projesinde yer alan iki ilçe başkanından biri oldu. Gümrükçü, CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Rıza Akpolat ile projede eğitici eğitmeni olarak görev alırken, gönüllüleri eğitecek 3 bin 300 eğitmene parti politikaları, seçim kazanma teknikleri, örgütlenme ve CHP’nin ideolojisi başlıklarında eğitim verecek. İstanbul’daki ilk toplantıda Gümrükçü’nün kürsüde yaptığı iki saate yakın konuşma kayıt altına alınırken, ilçelerdeki eğitim çalışmalarında kullanılacak.

  • Ege Postası
  • 26.11.2014 - 10:08
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, CHP’nin genel seçim sürecinde uygulayacağı Umut Gönüllüleri projesinde yer alan iki ilçe başkanından biri oldu. CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Rıza Akpolat ile projede eğitici eğitmeni olarak görev alacak olan Gümrükçü, geçtiğimiz hafta sonu Bakırköy Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen Umut Gönüllüleri Eğitim Programı’nda 3 bin 300 eğitmene parti politikaları, seçim kazanma teknikleri, örgütlenme ve CHP’nin ideolojisi başlıklarında eğitim verdi. Gümrükçü, farklı illerde de  düzenlenecek toplantılara katılarak eğitim verecek. İstanbul’daki ilk toplantıda Gümrükçü’nün kürsüde yaptığı iki saate yakın konuşma kayıt altına alınırken, ilçelerdeki eğitim çalışmalarında kullanılacak.


GÜMRÜKÇÜ: KATKI KOYMAKTAN MUTLUYUM
Projeyi çok önemsediğini ifade eden Gümrükçü, “İlk toplantı çok faydalı geçti. Parti politikaları, seçim kazanma teknikleri, örgütlenme ve CHP’nin ideolojisi başlıklarında konuşma yaptım. Projeyi çok olumlu buluyorum. Görev almam yönünde çağrı geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettim. CHP’nin umuda yolculuğunda ‘Umut Gönüllüleri’ projesinde yer alarak katkı koymaktan dolayı mutluyum” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger ve CHP Parti Meclisi Üyesi Tuncay Özkan’ın koordinasyonunda yürüyecek olan proje kapsamında parti, 200 bin gönüllüye sahada olacak ve genel seçim sürecinde kapı kapı dolaşacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.