Dolar 32,2980
%0.17
Euro 34,8064
%0.38
Altın 2.398,690
%0.23
Bist-100 10.248,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir yola çıktı!

MHP İzmir yola çıktı!

MHP İzmir İl Başkanlığı 25 ilçe ve Büyükşehir adayıyla birlikte Cumhuriyet Meydanı’na çelenk sunarak resmen seçim çalışmalarına başladı. Partinin İzmir adayı Murat Taşer, " Kimse süperman beklemsin. Bu iş ekip işi. Binali Yıldırım, iktidarın mensubu, Aziz Kocaoğlu belediyeyi yöneten bir partinin mensubu. Birinin arkasında hükümet var birinin arkasında belediye var. Bizim arkamızda İzmirli hemşerilerimiz" dedi.

  • Ege Postası
  • 04.01.2014 - 12:57
EGE POSTASI/HABER SERVİSİ - MHP İzmir seçim çalışmalarına start verdi. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım toplantısında İzmir Büyükşehir belediye Başkan adayı olarak açıklanan Murat Taşer ve İl Başkanı Necat Karataş Cumhuriyet Meydanı’na çelenk sundu. İkili daha sonra ‘İzmir Sevda Hareketimiz Başlıyor’ adı altında basın toplantısı düzenledi.Toplantıda MHP’nin İzmir’de açıkladığı 25 ilçenin başkan adayları da katıldı.

Geçtiğimiz hafta 25 ilçe ve Büyükşehir adayının belirlendiğini hatırlatarak konuşmasına başlayan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, kalan 5 ilçenin de belli olduğunu belirterek, “Bilindiği gibi 29 Aralık 2013 Pazar günü muhterem genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz aday tanıtım toplantısı ile 25 ilçemizle birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı sizlere tanıttık. Kalan beş ilçemizde de mutabakatı sağladık, açıklamaya hazırlanıyoruz. Yeni bir başlangıç için huzurlarınızdayız. Bu hizmet yolunda Rabbimiz bizi utandırmasın” şeklinde konuştu.


KUTLU YOLA ÇIKIYORUZ

25 ilçe adaylarını ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Taşer’i kürsüye davet ederek konuşmasına devam eden Karataş, “İzmir bizim için bir sevda, İzmir bizim için bir aşk ve İzmir bizim için bir tutkudur. Hepimiz bu güzel şehrin çocuklarıyız. Burası İzmir, güneşin batıdan doğduğu yer. Burası İzmir doğduğumuz ve doyduğumuz kutsal yer. Bizler Türkiye ve İzmir sevdalıları, bu kutlu yola çıkıyoruz. İzmir Sevda Hareketi’ni başlatıyoruz. Üretken belediyecilikle ‘Artık yeter söz senin İzmir ‘ diyoruz” diye konuştu.


TAŞER: RÜŞTÜMÜZÜ İSPATLADIK
Karataş’ın ardından konuşma yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer ise şöyle konuştu: “Takdir edersiniz ki önümüzdeki zorlu süreçte tüm partiler büyük mücadele içerisine girecekler. MHP konusunda uzman, bölgesinde tanınan çağdaş, modern ve İzmir’e yakışacak adaylarıyla İzmir’in huzuruna çıkacak. Çok kuvvetli ekibimizle İzmir’in bütün bölgelerinde projeler hazır. Rüştümüzü ispat etmiş bir ekibiz. 11.7 km metroyu bu ekip İzmirlilere hediye etti. 864 milyon dolar parayla büyük kanal projesini de İzmirlilere hediye etti bu ekip. 20 bin toplu konutu da yine bu ekip hediye etti. Bu ekip zamanında İzmirlilerin gönlünde taht kurmuş bu ekiptir. 100 kişilik proje grubuyla bu göreve talibiz ve hazırız. “

SUPERMAN BEKLEMEYİN
Yeni kanunla İzmir’e yeni ilçeler ilave olduğunu hatırlatan Taşer, ‘’Entegrasyon zor olacak. Büyükşehir’in uygulamalarıyla vatandaşlarımız sıkıntılarla karşı karşıya kalacak. Oradaki vatandaşlarımıza İzmir merkezindeki vatandaşların aynı su ücreti vermeye kalkarsınız ocaklarına ot tıkarsınız. Ben konuşmamda sürekli ekip diyorum. Kimse Süperman beklemesin. Bu iş ekip işi... Türkiye ve İzmir Süperman beklentisinden vazgeçmeli. Başa geçen kişi bileni bulmalı, bileni aramalıdır. Rakiplerimiz de tüm güçleriyle oy toplamak için çaba sarf edecekler. Mevcut belediye başkanı 10 yılık süreçte İzmir’i yönetti. 10 yıllık süre içinde İzmir iyi yönetilmiş midir, marka kent olmuş mudur, vatandaşlar belediye hizmetlerinden memnun mudu? Bu belediye başkanı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarını kurabilmiş midi? Vatandaşın babası olmuş mudu? Olduysa sorun yok” şeklinde konuştu.



BİRİNİN ARKASINDA HÜKÜMET DİĞERİNİN BELEDİYE VAR!

Arkalarında İzmirlilerin desteği olduğunu belirterek sözlerini sürdüren Taşer, “Siyasi iktidar mensubu İzmir adayı da sevgi saygı konusunda hizmet vermişse karşılığını alacaktır. Binali Yıldırım’ın programdaki konuşmasını üzülerek dinledim. İzmir’e 3 dakika zaman ayırdı sağ olsun. ‘Biz İzmir’de projelerle anılmak istiyoruz, rakiplerimiz genel merkezin durumunu ifade edeceklerini söylediler ‘ dedi. Benim buna ihtiyacım yok. Bütün adaylarımızla nasıl daha iyi hizmet veririz vatandaşlara anlatacağız. Onun sıkıntısı varsa vatandaşa gitsin anlatsın. Ona hesabı vatandaş soracak biz değil. Binali Yıldırım, iktidarın mensubu, Aziz Kocaoğlu belediyeyi yöneten bir partinin mensubu. Birinin arkasında hükümet var birinin arkasında belediye var. Bizim arkamızda İzmirli hemşerilerimiz Sancılı demokrasi tarihimizde altın harflerle destan yazılacak İzmir’de kimsenin burnu kanamadan cam kırılmadan bir halk hareketi bekleniyor. MHP göreve getirilecek. Vatandaş bunun sinyallerini veriyor. Adaylar olarak buna layık propaganda sürdürmek zorundayız. İstanbul’dan getirilen siyaset mühendisler İzmir’deki vatandaşın oyunu nasıl alacakları konusunda çeşitli varsayımlar üretiyor. Bazı yerlerde bayrak takacaklarını ifade ediyorlar. Tüm adaylarımızın, üyelerimizin hepsi bir bayrak olduğu için bayrak takmamıza ihtiyaç yok” dedi.

İlçeler ve adaylığı açıklanan kişiler ise şunlar:
"Serkan Acar (Aliağa), Mümtaz Almışlar (Bayındır), Mehmet Toptaş (Bayraklı), Özkan Karadiken (Bergama), Alaeddin Topçu (Beydağ), Erol Bahtiyar (Bornova), Levent Çizmeli (Buca), Mehmet Yalçın Bırazeroğlu (Çiğli), Halis Devecioğlu (Dikili), Serdar Mersin (Foça), Köksal Koç (Gaziemir), Hasan Berrak (Güzelbahçe), Cihan Demir (Karabağlar), Ogün Dönmez (Karaburun), Lütfi Kılıç (Karşıyaka), Rıza Dönmez (Kınık), Saliha Şengül (Kiraz), Adil Özyiğit (Konak), Ahmet İncesu (Menemen), Umut Göl (Narlıdere), Mehmet Yılmazer (Ödemiş), Levent Görür (Selçuk), Hasan Çağlı (Tire), Yurdağdoğ Mutlu (Torbalı), Hasan Hüseyin Akgül (Urla)."
Balçova, Çeşme, Kemalpaşa, Menderes ve Seferihisar adaylarının ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.