Dolar 32,3700
%-0.34
Euro 34,7102
%-0.28
Altın 2.393,720
%-1.2
Bist-100 10.162,00
%1.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir mitingine hazır

MHP İzmir mitingine hazır

Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan MHP İzmir İl Başkanı aynı gün İzmir’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da miting yapacağına dikkat çekerek, kendi mitingleriyle ilgili bir sorundan İzmir Valisi Mustafa Toprak ve emniyet müdürünün sorumlu olacağını söyledi. Necat Karataş, MHP’de insan yetişmiyor eleştirisini yapan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’a da yanıt verdi: “evet MHP’de yolsuzlukta ustalaşmış, rüşvete meyilli insan yetişmiyor. MHP’de insan yetişiyor” MHP İzmir mitingine hazır

  • Ege Postası
  • 06.05.2015 - 12:59
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir mitingine hazır. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, partisinin genel başkanı Devlet Bahçeli’nin hafta sonu (cumartesi) Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleşecek olan İzmir Mitingi ile ilgili hazırlıklarının tamamladığını belirterek, tüm İzmirlileri mitinge beklediklerini belirtti.

TÜM İZMİRLİLERİ GÜNDOĞDU’YA BEKLİYORUZ
Hazırlıklarla ilgili il binasında bir basın toplantısı düzenleyen MHP İl Başkanı Karataş, “İzmir’de cumartesi Allah kısmet ederse MHP’nin mitingi gerçekleşecek. Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, saat 15.00’teki mitingimize katılacaklar. Mitingimizde değerli İzmirlilerimize, muhterem halkımıza gereken mesajları verecek. MHP iktidarında neler yapılacağıyla ilgili İzmirli hemşehrilerimize anlatacak. Tüm İzmirli hemşehrilerimizi bekliyoruz. Sevdası Türkiye olan, ülkenin geleceğiyle ilgili endişesi olan tüm İzmirlileri Gündoğdu Meydanı’na bekliyoruz.”

AYNI GÜN İKİ MİTİNG OLUR MU'
MHP İl Başkanı Necat Karataş, kendi mitingleriyle aynı gün Alsancak Stadı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da miting yapacağına dikkat çekerek, partililerinin alana girmesinde bir sıkıntı yaşanmaması konusunda İzmir Valisi Mustafa Toprak ve İzmir İl Emniyet Müdürü’nü uyarmayı da ihmal etmedi.

İZMİR MİTİNGİNDE SORUN YAŞARSAK SORUMULSU SAYIN VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜDÜR
Bir günde iki miting olamayacağını vali ve emniyet müdürünün de bildiğini, trafik kargaşası dahil olmak üzere herhangi bir sıkıntı yaşanması durumunda sorumlunun vali ve emniyet müdürü olacağını kaydeden MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, bu uyarısını,
“Sayın valimizi ve emniyetimizi uyarıyorum. Recep Tayyip Erdoğan’ın buraya geleceği gün MHP mitinginin yapılacağı gün. MHP’ye katılım yapacak hemşehrilerimizin İzmir’e gelişi esnasında vasıtaların girişinde sıkıntı yaşarsak; ola ki herhangi bir kargaşa trafik ya da başka bir kargaşa yaşanacak olursa bunun sorumlusu aynı gün – o da bir miting- bir günde iki mitingin yapılamayacağını bilmeleri gerekiyordu. Sorumlusu mevcut vali. İnşallah trafik ya da başka kargaşa yaşanmaz” sözleriyle yaptı.



SAYIN ERDOĞAN İZMİR’DE TABELADA KENDİNE YER BULMAYACAK
Gündeme dair değerlendirmelerini sürdüren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, İzmirlilerin kendisi de futbol oynadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adını tabelaya yazmayacağını söyledi:
“Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın statta olacağı duyumunu biz de aldık. Cumhurbaşkanının stat –futbolcu olduğunu kendileri de söylüyor- İzmir’de tabelaya yazmayacaklar. İzmir’in değerli futbolcuları olduğunu düşünüyorum. İzmirli de iktidarın nasıl baktığını bildiğimiz için Erdoğan’ın adını tabelaya yazmayacaklar. Recep Tayyip Erdoğan tabelada İzmir’de yer bulmayacak. Toplu açılış dese de iktidar AKP’ye destek olmak amacıyla bu programı tertip ediyor. Bunu hepimiz biliyoruz.”

EVET MHP’DE YOLSUZLUKTA USTALAŞMIŞ, RÜŞVETE MEYİLLİ İNSAN YETİŞMİYOR
MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın MHP’nin hep aynı kadroları aday gösterdiği ve ‘yeni insan yetiştiremediği’ şeklindeki eleştirisine ise sert bir yanıt verdi:
“MHP’nin kapısından geri dönen yönetim kadrolarına alınmayan, yönetim kadrolarında görev alması uygun bulunmayan bazı insanların da mevcut AKP’de hangi koltuklarda oturduğunu Hamza Dağ düşünsün, hatırlasın. Bilmiyorsa da araştırsın. MHP hakikaten insan yetiştiremiyor Hamza Dağ’ın dediği gibi. MHP yolsuzlukta ustalaşmış insan yetiştiremiyor, rüşvete meyilli insan yetiştiremiyor. Bölücü başı ile masaya oturan insan yetiştiremiyor. MHP Türkiye’yi etnik parçalara bölen ve Türkiye’yi başkanlık sistemi adı altında eyaletlere bölen insan yetiştiremiyor. Dolayısıyla MHP bu manada hakikaten insan yetiştiremiyor. Ancak benim kanaatim MHP’de adam yetişiyor.”

İZMİR LİSTESİ BAŞBAKANIN DEĞİL ERDOĞAN’IN LİSTESİDİR
İl başkanı Necat Karataş, AK Parti’nin kendi döneminde yolsuzluk gerekçesiyle yargıladığı Cemil Şeboy’u listesinden milletvekili adayı göstermesine dikkat çekerek, AK Parti’nin listesinin de Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun değil Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın listesi olduğunu savundu:
“Yolsuzluk yaptığı dolayısıyla kendi dönemlerinde yargılanmış bir arkadaşımızdır. Sadece o değil AKP’nin şu anda adaylarına bakıldığında MHP ile mukayese etmek mümkün değil. Zaten buradaki vekil adaylarının başbakan Davutoğlu’nun aday ve listesi olmadığı açık. Sayın Erdoğan’ın listesidir İzmir listesi.”

KATILIMLA İLGİLİ HEDEFİ İZMİR HALKI KOYACAK. ANCAK KATILIM COŞKULU VE HEYECANLI GEÇECEK
Miting hazırlıklarıyla ilgili de bilgi veren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, mitinge katılım sayısıyla ilgili bir hedef koymadıklarını ancak coşkulu ve heyecanlı bir miting gerçekleştireceklerinden emin olduklarını sözlerine ekledi:
“Seçim beyannamesiyle tüm halkımıza huzur ve refahın nasıl getirileceğiyle ilgili görüşlerini paylaşacak. Bu nedenle İzmirli hemşehrilerimizin vereceği desteğe güvenimiz tam. Dolayısıyla da Bizimle Yürü İzmir diyoruz, Bizimle Yürü Türkiye diyoruz. Katılımla ilgili hedef konulmaz. Hedefi İzmir halkı koyacak. Daha doğrusu mitinge şu kadar katılım olacak veyahut da şu ayıda İzmirli hemşehrimiz alana gelecek tahmini olamaz. Ama katılımın coşkulu ve heyecanlı geçeceğini söyleyebiliriz. İzmir İl teşkilatı olarak miting alanına İzmirli hemşehrilerimizin gelişiyle ilgili görevimiz var. Merkezin programı olacak. Genel bakanımızın İzmirlilere hitap edişinin dışında tabi ki seçim müzikleri çalınacak. Bunun dışında herhangi farklı bir şey olmayacak. Konser yapıp da yoğun katılım sağlamak gibi bir yolu benimsemiyoruz. MHP bunu yapmayacak.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.