Dolar 32,5023
%0.28
Euro 34,5755
%0.24
Altın 2.486,330
%0.13
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Eroğlu Kemalpaşa'da

Bakan Eroğlu Kemalpaşa'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Kemalpaşa’da düzenlenen mitingde 7 Haziran'daki genel seçimlerin Türkiye'nin geleceği açısında büyük önem taşıdığını vurguladı. Bakan Eroğlu Kemalpaşa'da seçmene seslendi:

  • Ege Postası
  • 06.05.2015 - 10:04
Türkiye'yi dünyada söz sahibi bir ülke yapmak için 2023, 2053 ve 2071 hedefleri koyduklarını anımsatan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, şöyle konuştu:

"Bu seçim, bu ülkeyi, IMF'ye teslim edip bölmek isteyenlerle, bu ülkeyi IMF'ye mahkum etmeden yola devam etmek isteyenlerin seçimi. Türk milletine diz çöktürmek isteyenler tarafından bu topraklarda 300 yıldan fazla büyük bir plan uygulanıyor. Planın özü, bu ülkeyi böl, parçala, yut. Ama AK Parti, bu planı bozdu." 

Söz konusu planı yapanların hortumlarının AK Parti'nin iktidara gelmesiyle kesildiğini ifade eden Prof. Dr. Veysel Eroğlu, "Kendi, tankımızı, tüfeğimizi, uydumuzu, gemimizi, helikopterimizi yapıyoruz artık. İşte milliyetçilik budur. Milliyetçilik, Türk lirasına, pasaportuna itibar kazandırmakla olur" ifadesini kullandı.

“Kemalpaşa Tabiatıyla, İnsanıyla İzmir’in En Güzel İlçesi”

Prof. Dr. Eroğlu, konuşmasının ardından ilçedeki sivil toplum kuruluşlarıyla ve muhtarlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.
Kemalpaşa’da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Kemalpaşa’nın tabiatıyla, insanlarıyla İzmir’in en güzel ilçesi olduğunu ve potansiyeli en yüksek olan ilçelerden birisi olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Eroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

“ Burada yakın bir zamanda sanayi çok gelişecek ziraat ve diğer ekolojik sanayi çok gelişecek. Ayrıca İzmir’in kavşak ilçelerinden birisi olacak. Çünkü otoban hemen yanınızdan geçiyor. Ayrıca Kemalpaşa’ya okadar çok baraj ve gölet yapacağız ki burası aynı zamanda İzmir’in mesirelik alanı olacak. İzmirliler nefes almak için Kemalpaşa’ya gelecek.”



“Kemalpaşa’ya Müjdelerle Geldik”

Kemalpaşa’ya müjdelerle geldiğini söyleyen Prof. Dr. Eroğlu, özellikle Kemalpaşa’nın yıllardır beklediği Yiğitler Barajı ve bazı göletlerin yapılacağı müjdesini verdi. Prof. Dr. Eroğlu “Kemalpaşa’da özellikle Akalan ve Ansızca Göletlerinin projesi devam ediyor bu müjdeyi vereyim iki gölet de sulaması dahil yapılacak. Yaklaşık olarak 3 bin dekar alan bu iki gölet ile sulanacak. Ayrıca bir baraj müjdesi daha vereyim bunun planlamasını bitirdik projesine başlıyoruz Armutlu Barajı 12 bin 150 dekar araziyi sulayacak. Daha önce Sayın Başbakanımızın ifade ettiği Savanda Göleti 1630 dekar araziye su temin edecek. Burasını 1 ay içinde bitireceğiz. Kemalpaşa’ya çok güzel birde mesirelik alan yapacağız. Bunun dışında inşaatı devam eden Yukarıkızılca Göleti bu da 3 bin 190 dekar araziyi sulayacak. Allah’ın izniyle Kemalpaşa’yı çiçek gibi yapacağız, İzmir’in en güzel ilçesi yapacağız.” diye konuştu.

Kemalpaşa’da orman mahalleleri olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Eroğlu bu ormanlara gelir getirici türler dikileceğinin müjdesini de verdi. Buralara dikilecek fidanların 3 yıl bakımı ve aşılaması bakanlığa ait geliri ise köylüye ait olacak. Bu fidanlar kura usulü ile adil bir şekilde dağıtılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.