Dolar 32,5994
%0.38
Euro 34,7662
%0.1
Altın 2.496,640
%0.49
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili aday Kırkpınar: 'Partime kırgın değilim'

AK Partili aday Kırkpınar: 'Partime kırgın değilim'

Seçimler yaklaşırken İzmir’de de siyasi atmosfer iyiden iyiye ısınmaya başladı. Milletvekili Adayları çalışmalarını hızlandırırken AK Partinin İzmir’deki en genç Milletvekili Adayı Bilal Kırkpınar Ege Postası'na gündeme dair açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin genç milletvekili adayı Kırkpınar:

  • Ege Postası
  • 06.05.2015 - 11:09
EMİRHAN ERGEN/ HABER SERVİSİ- Kırkpınar İzmir’in en büyük sorununun alt yapıdaki yetersizlik olduğunu dile getirirken siyasette gençliğin enerjisi ve dinamizmine ihtiyaç olduğunu belirtti. Milletvekili adaylığı öncesi AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini 4 yıl yürüten Kırkpınar AK Parti’nin gençleri siyasete kazandırma konusunda bir marka olduğunu belirterek  : ‘’ CHP’de gençlik kollarından yetişerek önemli görevlere gelmiş isimleri hiçbir zaman göremiyoruz. Bunun nedenini merak ediyorum ‘’ diye konuştu.Liste sırasıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Kırkpınar partisine kırgın olmadığını dile getirdi. 
‘’PARTİME KIRGIN DEĞİLİM ‘’ 
İzmir’de 2.bölge 10.sırada kendine yer bulan AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Kırkpınar liste sırasıyla ilgili partisine herhangi bir kırgınlığı olmadığını dile getirerek : ‘’ Böyle bir kırgınlığım söz konusu değil. Biz bu işi siyasi bir hırs olarak, koltuk, makam olarak gören insanlar değiliz. Ben 9 yıl önce gençlik kollarına adım attığımda yarın öbür gün bir koltuk sahibi olma arzusu hiçbir zaman gütmedim. Eğer öyle bir amacım olmuş olsaydı uzun yıllar bu kadar emek vermezdim.’’ Diye konuştu.
‘’CHP’NİN GENÇLİK KOLLARI YOK MU'’’ 
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Kırkpınar geçmiş dönemde Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bulunmuş bir Milletvekili Adayı olmanın gururunu yaşadığı belirterek AK Parti’de gençlik kollarında çalışmış,yetişmiş kişilerin çok önemli yerlere geldiğini söyledi ve CHP’yi topa tuttu : ‘’ Benden önce gençlik kolları başkanlığı yapmış olan Hamza Dağ şuan milletvekilimiz ve MKYK üyesi, daha önce gençlik kolları başkanlığını yürütmüş olan Arif Uğurlu ise şuan Kemalpaşa Belediye Başkanımız. CHP’ye baktığımız zaman gençlik kollarından yetişerek böyle önemli noktalarda görev alan kimseyi göremiyoruz. CHP’nin gençlik kolları yok mu ' Her seferinde meydanlara çıkıp gençler bizim geleceğimiz diyorlar ancak gençlerin önünü açmak için hiçbir adım atmıyorlar. Aslında burada asıl problem şu CHP zihniyetinde gençleri yetiştirmek gibi bir derdi yok. Onların amacı tarih boyunca gençleri sokaklarda kavga ettirmek oldu. ‘’ diye konuştu.

‘’EN BÜYÜK PROBLEM ALT YAPI ‘’
 İzmir’de en büyük problemin Belediye kaynaklı alt yapı sıkıntısı olduğuna dikkat çeken AK Parti İzmir Milletvekili Bilal Kırkpınar : ‘’ İzmir’in tüm ilçelerini,beldelerini ve köylerini gezerken gördüğümüz en büyük problem alt yapı sıkıntısı. Biz İzmir’de 35 proje başlattık ve bu projelerin hepsi İzmir’in çehresini değiştirecek ve geliştirecek projeler. AK Parti döneminde İzmir’de ciddi kamusal anlamda yatırımlar yapıldı. Ancak İzmir’de ne  yazık ki ciddi bir alt yapı eksikliği var. Eskiden il genel meclisi aracılığıyla yapılan yatırımlar ağır aksak ilerliyordu. Biliyorsunuz Büyükşehir Yasası ile birlikte büyükşehir sınırına giren en ücra ilçelerden semtlere kadar bu hizmetleri büyükşehir eliyle götürülmeye başlandı.Bu yasayla birlikte İzmir’e yatırım yapılması için gönderilen para %20 arttırıldı. Ne yazık ki Büyükşehir Belediyesi çözülmesi gereken temel alt yapı problemleri için bir adım atmıyor ‘’ diye konuştu. İzmir’in Türkiye’nin en pahalı suyunu kullandığının altını çizen Kırkpınar: ‘’ Şuan İzmir’de Alsancakta milyarlık dairelerde oturan bir kişi ile İzmir’in bir köyünde çiftçilik yapan bir kişi aynı su parasını ödüyor.Seçim kampanyasında bir çok vaatte bulunan muhalefete ne kadar samimi ve gerçekçi olduklarını bir daha gözden geçirmelerini istiyorum. ‘’ dedi. 
 ‘’AK PARTİ’NİN OYLARI YİNE ARTACAKTIR ‘’
AK Parti’nin bu zamana kadar girdiği her seçimde oylarını arttırarak galip çıktığını ifade eden AK Parti İzmir Milletvekili Bilal Kırkpınar : ‘’ 2007’ de ve 2011 ‘ de olduğu gibi bu dönemde AK Parti oylarını arttıracaktır. Şu zamana kadar tüm seçimlerde anketlerde çıkan rakamların 4-5 puan üzerinde oy aldık. Bu dönemde inanıyorum ki yine böyle olacak.’’ Diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.